Big Brother: Αισθησιακά ενσταντανέ ανάμεσα σε Δημήτρη Κεχαγιά και Σοφία Δανέζη - Την καβάλησε κανονικά

Διάχυτος ο ερωτισμός

Αρκετά κοντά ήρθε η Σοφία Δανέζη με τον Δημήτρη Κεχαγιά στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother. Η παίκτρια έβγαλε το σουτιέν της και το μασάζ ξεκίνησε.

Expand player

Μετά τον χθεσινό άσχημο τσακωμό τους οι δυο τους τα βρήκαν και όλα είναι μια χαρά ανάμεσα τους, ενώ φαίνεται πως η σχέση τους έχει γίνει πιο δυνατή.

Σήμερα λοιπόν 15/10, φαίνεται πως η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ξέχασαν πως υπάρχουν κάμερες και ήταν πιο χαλαροί από κάθε φορά.

Η τραγουδίστρια ξάπλωσε χωρίς μπλούζα και σουτιέν στο κρεβάτι και ο Κεχαγιάς έγινε ο προσωπικό της μασέρ.

Big Brother: Νέος κύκλος επεισοδίων ανάμεσα σε Ραΐσα και Χρήστο - Ο καβγάς συνεχίζεται

Νέος κύκλος επεισοδίων καβγάδων ξεκίνησε με το "καλησπέρα σας" στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother καθώς μετά το χθεσινό καβγά της Ραΐσα και του Χρήστου, σήμερα ξεκίνησε νέος καβγάς και ο Χρήστος είχε για σύμμαχο τον αδερφό του Παναγιώτη.

Αφορμή για το νέο καβγά ήταν η χθεσινή παρεξήγηση της Ραμόνα και του Γρηγόρη για τον κοινό τους φίλο και τα λόγια που μετέφερε λάθος η Ραΐσα. Οι δίδυμοι την πλησίασαν για να ζητήσουν το λόγο που μιλάει πισώπλατα για τρίτους με αποτέλεσμα εκείνη να αρχίσει να ωρύεται και να λέει χαρακτηριστικά:

"Είμαι αληθινή και ότι λέω πίσω από την πλάτη, το λέω και από μπροστά, δεν φοβάμαι εγώ τίποτα. Εγώ πως βγαίνω προς τα έξω με όλα όσα μου λέτε; Άσε μας ρε, άσε μας. Μη μου ξαναμιλήσετε ποτέ. Εντάξει;"

Big Brother αποκάλυψη: Οι παλιόφιλοι πλούσιοι γαμπροί το παίζουν άγνωστοι μεταξύ τους μέσα στο σπίτι τους!

Απίστευτη αποκάλυψη για το Big Brother και δύο παίκτες που γνωρίζονται πολύ καλά από το παρελθόν αλλά το παίζουν άγνωστοι μεταξύ τους!

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Τσεκούρα και τον Δημήτρη Κεχαγιά, οι οποίοι δραστηριοποιούνται ακριβώς στο ίδιο επάγγελμα, ακριβώς στην ίδια περιοχή και δεν έχουν καμία ανάγκη τα 100.000 ευρώ! Την αποκάλυψη φέρνει η εκπομπή Gr Xpress με τον Θοδωρή Ρακιντζή και την Έλενα Σωτηροπούλου και αναρωτιούνται! Γιατί το παίζουν άγνωστοι μέσα στο σπίτι; Υπάρχει περίπτωση να κάνουν το ίδιο επάγγελμα, στο ίδιο νησί και να μην το έχουν αναφέρει καν μέσα στο σπίτι; Μήπως θέλουν να τραβήξουν πάνω τους την... γυναικεία προσοχή όπως ο Δημήτρης με την Σοφία;

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr το συγκεκριμένο ρεπορτάζ:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: Χάος… πραγματικό στο σπίτι - Στο μπάνιο μαζί Πυργίδης και Άννα Μαρία

Big Brother: Νέο απαράδεκτο πλάνο - Η Χριστίνα παίζει με τους δίδυμους και ο ένας της ρίχνει σφαλιάρα στα οπίσθια