«Θα επέμβει κανείς γι’ αυτό το χάλι;»: Η Χριστίνα του «Big Brother» σε νέα πλάνα με το 22χρονο αγόρι της (Pics)

Τα σχόλια δικά σας!

Επιβεβαίωσαν τη σχέση τους η 35χρονη Χριστίνα και ο 22χρονος Παναγιώτης του «Big Brother» στο live της περασμένης Παρασκευής, με τους δυο τους να συνεχίζουν τις περιπτύξεις στο ριάλιτι αδιαφορώντας για τις κάμερες.

Expand player

Το ζευγάρι έχει απαθανατιστεί ουκ ολίγες φορές σε πλάνα που δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «κατάλληλα», με το τελευταίο εξ’ αυτών να έχει εξοργίσει τους τηλεθεατές και τους χρήστες των social media που έκριναν πολύ αυστηρά την 35χρονη παίκτρια.

Αιτία; Ο άκομψος (τηλεοπτικά τουλάχιστον) τρόπος να εκφράζει την επιθυμία της για τον συμπαίκτη τους του οποίου τα γεvvητικά όργαvα «συνελήφθη» για ακόμα μία φορά να αγγίζει μπροστά στους υπόλοιπους παίκτες.

Δυστυχώς, οι συγκεκριμένες εικόνες αποτελούν καθημερινότητα για όσους παρακολουθούν το live streaming του Big Brother, με τα σχόλια να είναι πολύ αρνητικά.

Δείτε τις εικόνες στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: Η μυστική αποστολή που έβαλε ο Μεγάλος Αδελφός στα δίδυμα και προκάλεσε πανικό στο σπίτι

Στο προηγούμενο Live του Big Brother ο Χάρης Βαρθακoύρης ζήτησε από τους τηλεθεατές να δώσουν τις ιδέες τους μέσω social media για μια διαδικασία που θα γινόταν στο επόμενο Live μπροστά στα μάτια του τηλεοπτικό κοινού.

Αμείωτο θέλει να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού ο παρουσιαστής και λίγο μετά την συγκινητική τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε πως μετά από χιλιάδες μηνύματα που έλαβαν κατέληξαν σε μια δοκιμασία που αφορά τα δίδυμα Χρήστο και Παναγιώτη Βαρουξή.

Στο δωμάτιο επικοινωνίας κάλεσε λοιπόν ο Μεγάλος Αδελφός τα δίδυμα και τους ανακοίνωσε τη μυστική αποστολή που έχουν να φέρουν εις πέρας. Τους ζήτησε λοιπόν να μεταβούν στο σαλόνι με έναν φάκελο ανά χείρας που θα αναφέρει πως πρέπει να γίνει ψηφοφορία για να αποχωρήσει κάποιος από τους δύο αφού ο Big Brother θεωρεί πως παραβαίνουν τους κανόνες αφού συνεχίζουν να λειτουργούν ως μονάδα.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ίσχυε αλλά η ανακοίνωση και μόνο από τα δίδυμα έφερε πανικό στο σπίτι.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 Άνω-κάτω το Big Brother: Παίκτες έκαναν σ@ξ με ανοιχτές τις κάμερες

Big Brother: Το πρώτο μήνυμα της Ράνιας μετά την αποχώρηση. Οι σπόντες.. και οι δηλώσεις για Χάος και Αντιδήμαρχο