Big Brother: Η μυστική αποστολή που έβαλε ο Μεγάλος Αδελφός στα δίδυμα και προκάλεσε πανικό στο σπίτι

Τι συνέβη;

Στο προηγούμενο Live του Big Brother ο Χάρης Βαρθακoύρης ζήτησε από τους τηλεθεατές να δώσουν τις ιδέες τους μέσω social media για μια διαδικασία που θα γινόταν στο επόμενο Live μπροστά στα μάτια του τηλεοπτικό κοινού.

Expand player

Αμείωτο θέλει να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού ο παρουσιαστής και λίγο μετά την συγκινητική τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε πως μετά από χιλιάδες μηνύματα που έλαβαν κατέληξαν σε μια δοκιμασία που αφορά τα δίδυμα Χρήστο και Παναγιώτη Βαρουξή.

Στο δωμάτιο επικοινωνίας κάλεσε λοιπόν ο Μεγάλος Αδελφός τα δίδυμα και τους ανακοίνωσε τη μυστική αποστολή που έχουν να φέρουν εις πέρας. Τους ζήτησε λοιπόν να μεταβούν στο σαλόνι με έναν φάκελο ανά χείρας που θα αναφέρει πως πρέπει να γίνει ψηφοφορία για να αποχωρήσει κάποιος από τους δύο αφού ο Big Brother θεωρεί πως παραβαίνουν τους κανόνες αφού συνεχίζουν να λειτουργούν ως μονάδα.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ίσχυε αλλά η ανακοίνωση και μόνο από τα δίδυμα έφερε πανικό στο σπίτι.

Big Brother: Αυτοί είναι οι 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ακόμη μια ψηφοφορία στο σπίτι του Big Brother έφτασε στο τέλος της και βγήκαν οι 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ένα από τα ονόματα ωστόσο, δεν το περιμέναμε.

Συγκεκριμένα, μετά από την ψηφοφορία των παικτών στο δωμάτιο του «Μεγάλου Αδελφού», τρεις γυναίκες και δυο άντρες θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση, με τη Σοφία Δανέζη και την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή να βρίσκονται σε αυτή τη θέση λόγω παράβασης κανόνα του παιχνιδιού, ενώ άλλοι τρεις ισοψήφισαν.

Η πεντάδα των υποψηφίων, λοιπόν, αποτελείται από τη Σοφία Δανέζη, την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, τη Ραμόνα Μοροσάνου, τον «Αντιδήμαρχο» Χρήστο Μακρίδη και τον Βλαδίμηρο Νικολάου. Θα ήταν, βέβαια, έξι οι υποψήφιοι, αλλά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έκανε χρήση του βέτο και δε θα βρεθεί στη δύσκολη θέση, αν και την είχε υποδείξει ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Απίθανο σκηνικό στο Big Brother: Σοφία και Αφροδίτη φιλιούνται στο στόμα!

"Δεν θυμόμουν αυτό που έκανα...": Η συγνώμη της Σοφίας Δανέζη στον Big Brother!