Big Brother - Spoiler: Ούτε 3, ούτε 4... αυτοί θα είναι οι 6 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Μεγάλες ανατροπές

Μεγάλες ανατροπές προκύπτουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, καθώς οι συγκάτοικοι του Big Brother θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καινούργιο δεδομένο, μετά την αυριανή ψηφοφορία μεταξύ τους προς αποχώρηση.

Expand player

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο αυριανό επεισόδιο θα προκύψουν έξι υποψήφιοι για να εγκαταλείψουν το παιχνίδι.

Όπως ήδη έχουμε δει, η Σοφία Δανέζη και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή κάλυψαν τα μικρόφωνά τους, οπότε τους επιβλήθηκε τιμωρία από τον Μεγάλο Αδερφό και θα είναι υποψήφιες προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Η εξάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση θα συμπληρωθεί, με τη Ραμόνα Μοροσάνου, τον ‘’Αντιδήμαρχο” Χρήστο Μακρίδη, τον Βλαδίμηρο Νικολάου και την Άννα-Μαρία Ψυχαράκη.

Η τελευταία ωστόσο, ύστερα από τη δοκιμασία που θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο, θα κερδίσει το βέτο και θα έχει δικαίωμα να ‘’σώσει’’ έναν από τους έξι υποψηφίους προς αποχώρηση, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού της. Η επιλογή της είναι έκπληξη.

Big Brother: Σοφία, Δημήτρης και Αφροδίτη θα έπρεπε να είχαν αποβληθεί από το παιχνίδι λόγω κανονισμών!

Big Brother: Μπορεί η Σοφία Δανέζη να κατηγόρησε πως το παιχνίδι είναι στημένο, μετά την απόφαση του "Μεγάλου Αδελφού" να είναι υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με την Αφροδίτη, ωστόσο σύμφωνα με τον κανονισμό κανονικά θα έπρεπε εδώ και καιρό να είχε αποβληθεί μαζί με τον Δημήτρη Κεχαγιά και τον Αφροδίτη Γεροκωνσταντή!

Ο λόγος φυσικά δεν είναι ότι κάλυψαν τα μικρόφωνα αλλά ότι τόσες εβδομάδες συνεννοούνται ώστε να βγάζουν υποψήφια κάποια συγκεκριμένα άτομα! Αυτό σύμφωνα με τον κανονισμό απαγορεύεται, από το πρώτο κιόλας Big Brother και κανονικά θα έπρεπε να είχαν αποχωρήσει από το σπίτι!

Παρότι λοιπόν ο "Μεγάλος Αδελφός" έχει "κλείσει τα μάτια" στο περιστατικό αυτό η Σοφία το "παίζει" αδικημένη αντί να λέει και ευχαριστώ!

Big Brother σκάνδαλο: Η άγνωστη σχέση του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Σοφία Δανέζη!

Big Brother: Το Athensmagazine.gr σας αποκαλύπτει απόψε την άγνωστη σχέση μεταξύ του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Σοφία Δανέζη!

Μια τρομερή αποκάλυψη έρχεται στο "φως" και αποκαλύπτει κάτι που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα! Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Σοφία Δανέζη, όχι απλά γνωρίζονται από το παρελθόν αλλά έχουν συνυπάρξει σε πρότζεκτ της ελληνικής τηλεόρασης!

Συγκεκριμένα θα γυρίσουμε τον χρόνο πίσω στο 2005 όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρουσίαζε το Dream Show στον Alpha! Στο συγκεκριμένο ριάλιτι λοιπόν είχε πάρει μέρος και η Σοφία Δανέζη, η οποία ωστόσο εμφανίστηκε για λίγα επεισόδια αφού ήταν από τις πρώτες κοπέλες που αποχώρησαν! Παρόλα αυτά ο παρουσιαστής και η τραγουδίστρια γνωρίζονται από το παρελθόν και αυτός ίσως και ο λόγος που ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν παίρνει θέση για την κλίκα που έχει δημιουργηθεί μέσα στο παιχνίδι!

Δείτε αναλυτικά ολόκληρο το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο από την εκπομπή GR Xpress:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: Η Αλβανίδα πιάνει το πέος συμπαίκτη της - Νέο αισχρό πλάνο

Big Brother: Σφάδαζε από τον πόνο ο Γρηγόρης - Ο τραυματισμός που του έφερε δάκρυα