Big Brother: Έπεσε η «βόμβα» - Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Μεγάλες ανατροπές

Ακόμη μια ψηφοφορία στο σπίτι του Big Brother έφτασε στο τέλος της και βγήκαν οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ένα από τα ονόματα ωστόσο, δεν το περιμέναμε.

Expand player

Συγκεκριμένα, μετά από την ψηφοφορία των παικτών στο δωμάτιο του μεγάλου αδελφού, δυο γυναίκα και δυο άντρες είχαν τις ίδιες ψήφους, φέρνοντας ουσιαστικά επιβεβαίωση σε σύγκριση με τις αρχικές πληροφορίες.

Αυτοί ήταν, η Ράνια, η Ραμόνα, ο Χρήστος Μακρίδης και ο Γρηγόρης. Ο τελευταίος ωστόσο, έχει την δύναμη του βέτο και μπορεί αν θέλει να βγάλει το όνομα του από την ψηφοφορία και έτσι και έκανε!

Αποτέλεσμα αυτού, η Ράνια, η Ραμόνα, και ο Χρήστος Μακρίδης αναμένεται να μπουν στη μεγάλη ψηφοφορία στο Live της Παρασκευής!

«Σηκώθηκα, έκανα τα κακά μου και ξαφνικά…» - Η Αφροδίτη έγινε… ταύρος για μια μπανάνα

Εκτός εαυτού βγήκε στο σημερινό 1/10 επεισόδιο του Big Brother η Αφροδίτη, αφού η μπανάνα που είχε φυλάξει στην κουζίνα εξαφανίστηκε.

Με το που συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε στο σημείο που την άφησε το πρωί που ξύπνησε, ξεκίνησε να φωνάζει στους συμπαίκτες της. Δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να ρωτάει ποιος την πήρε και την έφαγε, αφού αυτό συμβαίνει συνέχεια.

Μάλιστα, έβαλε μέχρι και την Άννα Μαρία να ψάξει στα σκουπίδια! Στη συνέχεια τους μάζεψε όλους στο σαλόνι και ξεκίνησε να τον ρωτάει έναν έναν.

Τελικά, η Ράνια αποκάλυψε πως έφαγε την μπανάνα της και δεν το είπε νωρίτερα γιατί όπως είπε ήθελε να «ηρεμήσει» πρώτα.

Απίθανο σκηνικό - «Κυνηγούσαν» τη μαινόμενη Ραΐσα… για να σταματήσει να μιλάει

Άγρια τα έχωσε στο σημερινό 1/10 επεισόδιο του Big Brother η Ραϊσα στους διδύμους την ώρα της δοκιμασίας της εβδομάδας. Έφτασαν να να την κυνηγήσουν για να σταματήσει να μιλάει.

Μπορεί αρχικά να είχε εξελιχθεί ένας... έρωτας ανάμεσα στην ίδια και έναν από τους διδύμους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και πλέον οι σχέσεις τους είναι φιλικές. Μάλιστα, έχουν δει πολλούς τσακωμούς τους.

Σήμερα, μπήκαν μαζί στο δωμάτιο της δοκιμασίας και ξεκίνησε να τους τα «χώνει» άσχημα, μέχρι που ο ένας έφτασε στο σημείο να την κυνηγά για να σταματήσει να γκρινιάζει και να μιλάει.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σκληρό ριάλιτι: Παίκτρια του «Big Brother» σε πλάνο που απαγορεύεται να παιχτεί στην τηλεόραση

Το πιο απαγορευμένο πλάνο στο Big Brother: Έδειξαν "ωμό" το στήθος παίκτριας - Όλα στην φόρα!

Big Brother: Τα νεύρα της Δανέζη και το... στριπτίζ στο μπάνιο - Δείτε τα highlights