Big Brother: Πήγε να πετάξει την Άννα Μαρία ο Πυργίδης - Αδιανόητο περιστατικό

Τελικά τι της έκανε;

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στο Big Brother, με τον Πυργίδη να επιχειρεί… να πετάξει την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στην πισίνα, με τον ίδιο να ξεκινά ξανά τους τσακωμούς του και τα πειράγματά του μαζί της, με αποκορύφωμα τον αδιανόητο καβγά στο παιχνίδι.

Expand player

«Έρχομαι, καμιά φορά, σε βλέπω πως κοιμάσαι και είσαι σαν άγγελος. Αυτή η κοπέλα, όταν ξυπνάει, είναι νεράιδα. Χωρίς μακιγιάζ, είσαι πιο ωραία. Εσένα σε μεγαλώνει το βάψιμο, ενώ τώρα φαίνεσαι πολύ πιο μικρή» είπε χθες ο Δημήτρης Πυργίδης στην Άννα Μαρία, με εκείνη να έρχεται σε δύσκολη θέση.

Ο Δημήτρης Πυργίδης έχει παιχνιδιάρικη διάθεση, σηκώνοντας στην αγκαλιά του την Άννα Μαρία. Εκείνη, έχοντας φοβηθεί μήπως την πετάξει με τα ρούχα στην πισίνα, αντιδρά σε σημείο που φτάνει να πιαστεί στα χέρια μαζί του, προκειμένου να ξεφύγει.

Big Brother: Το απόλυτο spoiler - Αυτός είναι ο νικητής του ριάλιτι

Το Athensmagazine.gr σας προσφέρει το απόλυτο spoiler του Big Brother, παρουσιάζοντάς σας το ποιος είναι το πιθανότερο να κερδίσει στο ριάλιτι και να πάρει τα 100.000 ευρώ, μετά από πολλούς «ταραχώδεις» μήνες στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

Η παραγωγή του ΣΚΑΪ έφερε αυτό, που ίσως ανέμενε ο σταθμός, προκαλώντας αντιδράσεις στην ελληνική κοινωνία, τόσο με τους υποστηρικτές όσο και με όσους θεώρησαν λανθασμένη για πολλούς λόγους κίνηση την επαναφορά ενός τέτοιου σόου.

Σε κάθε περίπτωση, το Big Brother έχει καταφέρει να μπει στην καθημερινότητα του κοινού, με τα νούμερα των καθημερινών εκπομπών και του live να επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Αρκετοί παίκτες έχουν μείνει στη «μάχη», αλλά ένας θα είναι ο νικητής.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, ο παίκτης με τις περισσότερες πιθανότητες, είναι ο Δημήτρης Πυργίδης, που έχει απόδοση στο 3.00. Πίσω του με μία μόλις μονάδα βρίσκεται ο Ζακ Ιωαννίδης, ενώ στην ίδια απόσταση από το δεύτερο βρίσκεται ο Θέμης Κανέλλος, με τους Χριστίνα Ορφανίδου και Χρήστο Τσεκούρα να κλείνουν την πεντάδα. Το «μαύρο» άλογο είναι με απόδοση 21.00 η Ραΐσα Κόντι, μαζί με τη Ράνια Καραγιάννη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ντροπιαστική και χυδαία: Η νέα φωτογραφία από το Big Brother έίναι ό,τι χειρότερο είδαμε ποτέ στην τηλεόραση

Ξέρει τι δείχνει ο «Big Brother»: Το γυμvό πλάνο της αγρότισσας στο ντους εκτόξευσε την τηλεθέαση

Π@ρνεί@ το Big Brother: Παίκτης βάζει το χέρι μέσα από την μπλούζα συμπαίκτριά του και της πιάνει το...