Big Brother: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός της εβδομάδας (Video)

Έκπληξη!

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, οι παίκτες μπήκαν σε μία πολύ ιδιαίτερη διαδικασία μέσα από την οποία αναδείχθηκε ο νέος αρχηγός της εβδομάδας και ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε μερικές ακόμα αλλαγές που θα γίνουν στο σπίτι.

Expand player

Οι παίκτες κλήθηκαν να ψάξουν μέσα σε όλο το σπίτι να βρουν τα νομίσματα που είχε κρύψει ο Big Brother. Αυτός που θα έβρισκε τα περισσότερα νομίσματα θα έβγαινε αρχηγός.

Τελικά, για ακόμα μία εβδομάδα νίκησε η Άννα Μαρία η οποία θα παραμείνει αρχηγός και θα κρατήσει την ασυλία αλλά και το Captain's room.

Ο Μεγάλος Αδερφός ωστόσο της ανακοίνωσε πως αυτή τη φορά πρέπει να χρησιμοποιήσει η ίδια το δωμάτιο και να μην αφήσει κανέναν να μπει στο μπάνιο. Μπορεί όλη την εβδομάδα να φιλοξενήσει μόνο ένα άτομα αλλά εκείνη του απάντησε πως προτιμά να μείνει μόνη της.

Big Brother: «Γης μαδιάμ» στο σπίτι - Αρπάχτηκε η Σοφία με τον Παναγιώτη (Video)

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, χαμός έγινε μέσα στο σπίτι με τη Σοφία Δανέζη να «αρπάζεται» με ένα σχόλιο που έκανε ο Παναγιώτης για εκείνη και την Αφροδίτη ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει αυτός το νόημα πίσω από μερικά πράγματα που είπαν στο live.

Οι παίκτες συζητούσαν μετά το live και ο Παναγιώτης αποφάσισε να σχολιάσει τη σκέψη της Σοφίας να αποχωρήσει μαζί με την Αφροδίτη.

Όπως της είπε τη θεώρησε υπερβολική και εκείνη του απάντησε πως δεν είναι ικανός να αντιληφθεί το βαθύτερο νόημα πίσω από την σκέψη της, ενώ νωρίτερα είδαμε τον Πυργίδη να πετάει τα «δίχτυα» του.

"Άμα δεν φάει κ@υλι δεν πάει μπροστά": Ανατριχιαστική ατάκα του Αντώνη για συμπαίκτριά του στο Big Brother!

Μπορεί ο Αντώνης Αλεξανδρίδης να αποτελεί παρελθόν από το Big Brother εδώ και τρεις εβδομάδες ωστόσο στην φόρα συνεχίζουν να έρχονται διάφορα πλάνα από ατάκες του μέσα στο σπίτι.

Σήμερα το Athensmagazine.gr σας αποκαλύπτει νέα τραγική ατάκα που είχε πει μέσα στο παιχνίδι ο Κρητικός παίκτης για συμπαίκτριά του!

Συγκεκριμένα σε συζήτηση που είχε με έναν από τους δύο δίδυμους μιλώντας για την Χριστίνα είχε πει πως "αμα δεν φάει κ@@λι δεν πάει μπροστά"! Δεν μας πιστεύετε; Δείτε το βίντεο από το Athensmagazine.gr!

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο στιγμιότυπο δεν είχε προβληθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ παρά μόνο από το live streaming!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

"Έχεις τατουάζ στο μ@@ν@κι σου;": Σεισμός στο ελληνικό Big Brother!

Κάτι ξέχασε να φορέσει: Παίκτρια του «Big Brother» στο χειρότερο πλάνο που είδαμε ποτέ