Συναγερμός στον Alpha: Άσχημα μπλεξίματα για τον σταθμό!

Δύσκολες ώρες!

Το περιεχόμενο του πρώτου ριάλιτι του Alpha «The Bachelor» έχει προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια και έντονο προβληματισμό στο κανάλι, όχι λόγω αντιδράσεων του κοινού, μα λόγω πολλών καταγγελιών στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Expand player

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, πριν καν συμπληρωθούν 5 επεισόδια του ριάλιτι, το ΕΣΡ έχει δεχτεί πληθώρα καταγγελιών η οποίες αναμένεται να εξεταστούν σύντομα.

«Στον ALPHA εξαρχής υπήρχε έντονος προβληματισμός για το αν έπρεπε να βγει το συγκεκριμένο ριάλιτι στον αέρα του σταθμού ή όχι. Κάποια στελέχη θεωρούσαν πως θα φθείρει το προφίλ του σταθμού. Φαίνεται πως δεν είχαν άδικο. Έχουν φτάσει οι πρώτες καταγγελίες στο ΕΣΡ για το συγκεκριμένο ριάλιτι και θα εξεταστούν σύντομα», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Να σημειωθεί πως ενώ το «Big Brother» ξεκινά στις 23:00, το «The Bachelor» ρίχνει τίτλους έναρξης στις 22:00, ώρα σχεδόν απαγορευμένη για τις σκηνές που βλέπουμε στις οθόνες μας.

The Bachelor: Έβγαλαν το άχτι τους στις... τούρτες - Παραλίγο να πιαστούν "μαλλί με μαλλί"

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, οι παίκτριες χρειάστηκε να περάσουν από μία ακραία δοκιμασία και η Μαρίνα δε δίστασε να ρίξει την τούρτα της στην Χριστίνα με όλο της το μίσος, με αποτέλεσμα να κοντέψουν να πιαστούν στα χέρια!

Τα κορίτσια έδειξαν ότι αποφάσισαν να βγάλουν όλα τους τα απωθημένα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Νωρίτερα είχε προηγηθεί ένας καυγάς ανάμεσα στην Χριστίνα και την Μαρίνα.

Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να ρίξει τούρτα η Μαρίνα, επέλεξε την Χριστίνα, πήρε φόρα και πήγε να της ρίξει την τούρτα με όλη της τη δύναμη ξεκαθαρίζοντας πως θέλει να τη μάθει να σέβεται.

Η Χριστίνα ευτυχώς έσκυψε και δεν έφαγε την τούρτα ενώ στη συνέχεια η Μαρίνα της είπε πως το έκανε για να μάθει που τη λέει 20χρονο. Εν τω μεταξύ η Μαρίνα είναι 20 χρονών.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

The Bachelor: Το γράμμα για τον Παναγιώτη Βασιλάκο - Τι του ζητούσε η παίκτρια;

The Bachelor: Ο Βασιλάκος τη διάλεξε για ραντεβού και τα κορίτσια την «έθαβαν» για την αποχώρηση - Δεν της έδωσε τριαντάφυλλο