Big Brother: Αυτός ήταν ο πατέρας της Αφροδίτης που έφυγε από την ζωή - Δείτε το πρόσωπό του!

Η οικογενειακή τραγωδία που συγκλόνισε την Αφροδίτη του Big Brother!

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές του επεισοδίου της Πέμπτης στο Big Brother ήταν όταν η Αφροδίτη αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της!

Expand player

Η Αφροδίτη του Big brother πριν μπει στο relity είχε ανοίξει την καρδιά της μιλώντας για τον χαμό του πατέρα της και τις προσωπικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν της. Για πρώτη φορά οι φωτογραφίες της Αφροδίτης με τον πατέρα της με τον οποίο ήταν πάρα πολύ δεμένη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την συνέντευξή της καθώς και το πρόσωπο του πατέρα της:

Big Brother: Η δοκιμασία που ήθελε τη Χριστίνα να υπηρετεί την Άννα Μαρία

O Big Brother ή έχει βαλθεί να κάνει τους πάντες να τσακωθούν ή απλά θέλει να τους τα βρει. Σε μια "ακραία" δοκιμασία έβαλε τη Χριστίνα Ορφανίδου όπου κλήθηκε να ντυθεί οικονόμος και να υπηρετεί την Άννα Μαρία. Όπως ήταν αναμενόμενο στο σπίτι επικράτησε το απόλυτο χάος!

Η Χριστίνα υπάκουσε στις εντολές του Μεγάλου Αδελφού, ενώ λίγο νωρίτερα την είδαμε να τσακώνεται με τη Ράνια και τη Σοφία. Ωστόσο, ο Big Brother κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας την Άννα Μαρία και της ζήτησε να... απολύσει τη Χριστίνα, γεγονός που απ' ότι φαίνεται δεν δυσαρέστησε καθόλου καμία τους.

Big Brother: Ο Μεγάλος Αδερφός έκανε τη Ραμόνα να "λυγίσει"

Οι δοκιμασίες πρόκλησης από τον Μεγάλο Αδελφό δεν έχουν τέλος και γίνονται ολοένα και πιο σκληρές. Σε μια τέτοια σκληρή δοκιμασία επέβαλε και τη Ραμόνα, ενώ εχθές την είχε "ευνοήσει" αφού έβαλε το Ζακ να της κάνει μασάζ.

Στο δωμάτιο επικοινωνίας κάλεσε ο Big Brother τη Ραμόνα και αναφέρθηκε στη μητέρα της η οποία δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή και αυτή που την πονάει περισσότερο είναι ότι δεν πρόλαβε να τη δει καθώς είχε έρθει ήδη στην Ελλάδα. Η Ραμόνα "λύγισε" και ξέσπασε σε δάκρυα.

Η Ραμόνα στο δωμάτιο επικοινωνίας είδε ένα κομμάτι από ένα βίντεο στο οποίο βρίσκονται τα κατοικίδια της και αντιδρούν στο άκουσμα του ονόματός της. Ο Big Brother τη ρώτησε αν αντέχει να μην δει τη συνέχεια και εκείνη είπε ναι ωστόσο στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σεισμός στο Big Brother: Παίκτες έκαναν σ@@ μέσα στο σπίτι - Έτρεχαν στον ΣΚΑΙ να κόψουν τα πλάνα από το Live!

Χαμός στο Big Brother: Απίστευτα πλάνα – Ξεκούμπωσε το σουτιέν της Χριστίνας μπροστά στην κάμερα