Big Brother spoiler: Αυτός θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Και δεν πρόκειται για τον αντιδήμαρχο

Το Big Brother είχε μια μεγάλη ανατροπή αυτή την εβδομάδα καθώς οι υποψήφιοι είναι 2 και ο τρίτος θα βγει μέσα από ψηφοφορία σήμερα στο βράδυ!

Expand player

Ωστόσο το Athensmagazine.gr σας έχει την αποκάλυψη! Δεν είναι δεδομένο αλλά οι "μουρμούρες" και οι κλίκες μέσα στο σπίτι αυτό μαρτυρούν!

Ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, μετά την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και τον Νίκο Ζέκο; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr και όσα συζητούν και οι παίκτες μέσα στο σπίτι και "καρφώνονται" από το Live streaming ο τρίτος παίκτης προς αποχώρηση θα είναι γυναίκα και συγκεκριμένα η Ράνια Καραγιάννη!

Γιατί δεν είναι ο Αντιδήμαρχος υποψήφιος;

Κάπου εδώ προκύπτει και το ερώτημα πως οι παίκτες δεν έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Χρήστο Μακρίδη αφού τις προηγούμενες τρεις φορές είχε βγει πανηγυρικά! Η απάντηση είναι διπλή!

1ον: Έχει αποδειχτεί πως μέσα στο σπίτι ψηφίζουν οι περισσότεροι με στρατηγική! Ποιος θα ήθελε λοιπόν για αντίπαλο έναν παίκτη τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό έχει σώσει τρεις σερί φορές; Ο Χρήστος Μακρίδης είναι δυνατός παίκτης και δεν τον θέλουν πλέον πολλοί για υποψήφιο!

2ον: Η εικόνα που έχει αλλάξει ο Χρήστος Μακρίδης μέσα στο σπίτι! Ο Αντιδήμαρχος έχει γίνει πιο κοινωνικός, έχει έρθει πιο κοντά με ανθρώπους που μέχρι χτες ήταν μακριά, όπως η Αφροδίτη, ενώ δείχνει να βοηθάει πλέον και στις δουλειές του σπιτιού!

Χαμός στο Big Brother: Απίστευτα πλάνα – Ξεκούμπωσε το σουτιέν της Χριστίνας μπροστά στην κάμερα

Big Brother: Ο Παναγιώτης Βαρουξής φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη… συμπάθεια στη Χριστίνα Ορφανίδου, παρά το βίντεο που κυκλοφόρησε.

Γνωρίζουμε πως ο Παναγιώτης από τους δίδυμους έχει «φάει» ένα κόλλημα με τη Χριστίνα, όμως δεν περιμέναμε να δούμε αυτό που έδειξαν οι κάμερες στο επεισόδιο της Τρίτης (22/9).

Οι δυο τους μαζί με άλλους παίκτες, κάθονταν και μιλούσαν στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού και ο Παναγιώτης Βαρουξής φάνηκε πως είναι πολύ… άτακτος. Ενώ μιλούσαν όλοι μαζί, εκείνος ξεκούμπωνε το σουτιέν της Χριστίνας, με τη μελαχρινή να του ζητάει να το κουμπώσει, εκείνος όμως έβαζε το χέρι πίσω από τη μπλούζα.

Μετά η Χριστίνα Ορφανίδου του ζήτησε να πάνε στην τουαλέτα όπου εκεί του ανέφερε πως τον ενόχλησε αυτή του η πράξη και πως δεν πρέπει να κάνει τέτοια μπροστά στα παιδιά και ειδικά μπροστά στη Ραΐσα.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σεισμός στο Big Brother: Παίκτες έκαναν σ@@ μέσα στο σπίτι - Έτρεχαν στον ΣΚΑΙ να κόψουν τα πλάνα από το Live!

Χαμός στο Big Brother: Απίστευτα πλάνα – Ξεκούμπωσε το σουτιέν της Χριστίνας μπροστά στην κάμερα