Βig Brother: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η απόλυτη ανατροπή!

Για το κλείσιμο του σημερινού επεισοδίου ο Big Brother ανακοίνωσε στους παίκτες ποιοι θα είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Να υπενθυμίσουμε πως το βέτο εχθές κέρδισε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Expand player

Όλοι οι παίκτες του ριάλιτι συγκεντρώθηκαν στο σαλόνι και περίμεναν με αγωνία να ακούσουν τα δύο ονόματα των υποψηφίων. Και εκεί επικράτησε η μεγάλη ανατροπή!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μέρες, αυτή τη βδομάδα ο τρίτος υποψήφιος θα αναδειχθεί κατά τη διάρκεια του live ενώ οι παίκτες θα έπρεπε να δώσουν μόνο μία ψήφο.

Οι υποψήφιοι λοιπόν μέσω της ψηφοφορίας των παικτών είναι η Αφροδίτη και ο Νίκος.

Big Brother: Η συγκινητική εξομολόγηση της Αφροδίτης για το θάνατο του πατέρα της

Σε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Αφροδίτη όταν ο Big Brother την κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας και της έκανε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το θάνατο του πατέρα της. Ωστόσο, λίγο νωρίτερα, σε κλάματα ξέσπασε και η Ραμόνα αναφερόμενη στη μητέρα της.

Η Αφροδίτη είπε πως ο πατέρα της "έφυγε" σε μια περίοδο που δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις και ο θάνατος του πέρα από λύπη έφερε και πολλά προβλήματα καθώς άφησε πίσω του πολλά χρέη με αποτέλεσμα η οικογένεια της να θρέφεται με την βοήθεια της εκκλησίας. Όπως ήταν αναμενόμενο η Αφροδίτη ξέσπασε σε κλάματα τόσο για την απώλεια του πατέρα της όσο και για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε η οικογένεια της.

Big Brother: Σοκ στο σπίτι με τα νύχια του Θέμη - Πώς αντέδρασαν Αντιδήμαρχος και Ράνια

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, είδαμε τη Χριστίνα Ορφανίδου να φτιάχνει τα νύχια του Θέμη κάτι που όπως φάνηκε μπορεί να ενθουσίασε εκείνον αλλά για κάποιους άλλος ήταν ένα μεγάλο σοκ.

Όταν ολοκληρώθηκε η περιποίηση των άκρων του Θέμη ο Big Brother τον κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας όπου ο ίδιος είπε πως ο σκοπός του είναι με τον ίδιο ενθουσιασμό να τα δείξει και στην Ράνια αλλά και τον Χρήστο Μακρίδη που όπως φαίνεται δεν έχουν συμφιλιωθεί ακόμη με την ιδιαίτερη εμφάνιση του.

Η κάμερα όμως, είχε είδε δει τις αντιδράσεις τους και "έπιασε" τη Ράνια να λέει πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το θέμα με το μακιγιάζ του Θέμη αλλά αυτό με τα νύχια της φαίνεται υπερβολικό. Ωστόσο, η Ράνια λίγο νωρίτερα, προκάλεσε τον "κακό χαμό" με έναν καβγά.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: Η δοκιμασία που ήθελε τη Χριστίνα να υπηρετεί την Άννα Μαρία

Big Brother: "Βγήκαν τα μαχαίρια" ανάμεσα σε Ράνια, Χριστίνα και Σοφία