Big Brother: Ανακωχή για Ραμόνα και Δημήτρη Κεχαγιά - Η prive συζήτησή τους

Λύθηκαν οι διαφορές τους;

Ο Big Brother κάλεσε το Δημήτρη Κεχαγιά και τη Ραμόνα στο δωμάτιο του αρχηγού για να συζητήσουν οι δυο τους ύστερα από τις λογομαχίες που έχουν προηγηθεί, ενώ το ίδιο ακριβώς κλήθηκαν να κάνουν εχθές και η Σοφία Δανέζη με το Γρηγόρη.

Expand player

Οι δυο τους απόλαυσαν ένα ποτήρι κρασί και φάνηκε να λύνονται οι διαφορές που υπήρχαν μεταξύ τους καθώς ο λόγος της "διαμάχης" τους ήταν η Σοφία Δανέζη. Η συζήτηση μπορεί να ήταν εποικοδομητική, η κατάληξη όμως ήταν να συμφωνήσουν πως... διαφωνούν.

Big Brother: Τα "παιχνιδάκια" της Ραΐσα και του Παναγιώτη στο μπάνιο

Άκρως αποκαλυπτικά ήταν τα πλάνα του σημερινού επεισοδίου του Big Brother αφού στο μπάνιο μαζί βρέθηκαν ο Παναγιώτης Βαρουξής και η Ραΐσα. Τα δύο παιδιά απ' ότι φάνηκε δεν πτοήθηκαν με την παρουσία των υπολοίπων στο χώρο αφού "έπαιξαν" ακάθεκτοι, τραγούδησαν και... σαπουνίστηκαν.

Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο που η Ραΐσα φαίνεται να τραβά το μαγιό του Παναγιώτη, ενώ ακολούθησε και η δική του αντίστοιχη κίνηση.

Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν θα έμενε ασχολίαστο από την Χριστίνα Ορφανίδου, αφού έχει έρθει πιο κοντά με τον Παναγιώτη και είπε πως ένα τέτοιο θέαμα την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Ωστόσο, λίγο νωρίτερα ο Παναγιώτης στο δωμάτιο επικοινωνίας είχε μιλήσει για τη σχέση του με τη Χριστίνα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: " Έχω κάνει μόνο..." - Η συγκινητική εξομολόγηση του Βλαδίμηρου

Big Brother: " Εγώ το βέτο το χρησιμοποιώ..." - Η στρατηγική του Δημήτρη Κεχαγιά