"Έλα στη θέση μου": Τεράστιο δίλημμα για τη Ρενάτα

Όλα όσα θα δούμε πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις του σημερινού (21/9) επεισοδίου της καθημερινής κωμικής σειράς του ALPHA, "Έλα στη θέση μου" αφού με ένα τεράστιο δίλημμα έρχεται αντιμέτωπη η Ρενάτα, ενώ σε αδιέξοδο βρίσκεται και ο Βλάσης. Κι επειδή ξέρουμε πως είστε fan της σειράς, σε περίπτωση που χάσατε το τελευταίο επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα έγιναν.

Expand player

Αυτά θα δούμε σήμερα (21/9) στο Έλα στη Θέση μου

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 06

Ο Αχιλλέας ψάχνει μανιωδώς πληροφορίες που συνδέουν τον Μάρκο με τον Αντρέα. Ο Βλάσης προσπαθεί να πάρει την σωστή απόφαση για να μην πληγώσει τη Ζωή. Ο Θοδωρής κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τη Μαρίνα να μη φύγει από τη σχολή ενώ ο Δαμιανός ψάχνει δώρο για τα γενέθλια της Ζωγραφιάς.

Ο Ζούβας μαθαίνει ότι οι τύποι με τα διαμάντια είναι πολύ επικίνδυνοι, την ώρα που η Σύλβια με τον Ατσαλάκη αγνοούν τους κινδύνους και θέλουν να πάρουν μερικά διαμάντια για να κάνουν αγαθοεργίες. Πώς θα αντιδράσει η Ρενάτα όταν πρέπει να προτείνει νέο πρόεδρο της Σόφο τον Αχιλλέα ή το Δαμιανό; Πώς θα αντιδράσουν Ζούβας και Σήφης όταν ανακαλύψουν τα σχέδια της Σύλβιας και του Ατσαλάκη;

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Ομολογία "φωτιά" στην "Αγγελική"

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις του σημερινού (21/9) επεισοδίου της νέας δραματικής σειράς του ALPHA, "Αγγελική" καθώς μια ομολογία "φωτιά" κι ένας καβγάς έρχονται για να φέρουν τα πάνω κάτω. Κι επειδή ξέρουμε πως αγαπήσατε τη σειρά από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, σε περίπτωση που χάσατε το τελευταίο επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα έγιναν.

Αυτά θα δούμε σήμερα (21/9) στην Αγγελική

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 04

Η Σοφία αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Παύλο -εκείνος κατηγορεί την Τζένη πως τον παγίδεψε. Η Αγγελική ενημερώνει τον Μιχάλη πως η ίδια έστειλε την Σοφία στο ξενοδοχείο και εκείνος ανησυχεί για την ασφάλειά της, ο Παύλος μπορεί να γίνει πραγματικά επικίνδυνος. Η Κατερίνα αρχίζει να αμφιβάλλει για τα αισθήματά του Μιχάλη ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να την πείσει να μη φύγει απ’ το σπίτι.

Η Αθηνά, επιχειρεί να αποτρέψει τη Σοφία απ’ το να εγκαταλείψει την οικογενειακή στέγη. Η Αγγελική έρχεται πιο κοντά με τον Νικόλα, πράγμα που κάνει τον Μιχάλη να ζηλεύει τόσο που στο τέλος ομολογεί στην Αγγελική τα αληθινά του αισθήματα προς αυτήν. Ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στην Αθηνά και στον Παύλο έχει τρομερές συνέπειες για την υγεία της Αθηνάς.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Χάνει τις αισθήσεις της η Elif - Ραγδαίες εξελίξεις

Γυμνές φωτογραφίες φέρνουν τα πάνω-κάτω στις Άγριες Μέλισσες