Διλήμματα: Η Νεφέλη έκανε σχέση με τον σύντροφο της θείας της αλλά τους έπιασε η γιαγιά της

Δείτε το σημερινό επεισόδιο!

Δείτε τη σημερινή (21/09) ιστορία από τα Διλήμματα της εκπομπής του Open, "Ευτυχείτε", μετά την τελευταία που έσπασε κάθε ρεκόρ!

Expand player

Η Νεφέλη μένει με τους γονείς της και την γιαγιά της στο ίδιο σπίτι. Επειδή δεν κατάφερε να μπει σε κάποια σχολή αυτό ενόχλησε τους γονείς της με αποτέλεσμα να καυγαδίζουν συχνά. Έτσι αποφάσισαν να στείλουν την θεία της να της μιλήσει επειδή έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Μετά την κουβέντα που είχαν αποφάσισε τελικά να δώσει ώστε να περάσει στη σχολή που ήθελε.

Η θεία της προσφέρθηκε να της κάνει μαθήματα ο σύντροφος της ώστε να τη βάλει σε μία σειρά. Με το που τον αντίκρισε η Νεφέλη τον ερωτεύτηκε τρελά αλλά φοβόταν να κάνει κάτι για να μην έχει προβλήματα με την θεία της. Όταν τελικά του εξομολογήθηκε τον έρωτα της αυτός ανταποκρίθηκε και έκαναν σχέση. Για κακή τους τύχη τους έπιασε η γιαγιά της να φιλιούνται και τώρα την απειλεί πως αν δεν το σταματήσει θα το πει στους γονείς της.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Διλήμματα: Ο Βαγγέλης έκανε σχέση όταν τον εγκατέλειψε η γυναίκα του. Τώρα του ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία

Ο Βαγγέλης είναι παντρεμένος, αλλά η γυναίκα του τον εγκατέλειψε. Στην πορεία αυτός γνώρισε μια άλλη γυναίκα, αλλά η πεθερά του όμως επιμένει ότι εκείνη τον θέλει για να την συντηρεί. Η γυναίκα του επέστρεψε και του ζητάει να τα ξαναβρούν. Ο Βαγγέλης βρίσκεται σε δίλημμα, να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη γυναίκα του και να χωρίσει από την καινούρια του σχέση ή να μην το κάνει, γιατί τον παράτησε και να συνεχίσει τη ζωή του.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Διλήμματα: Η Θεανώ είδε το σύντροφο της κόρης της να φιλιέται με τη νύφη της

Η Σοφία τα έχει με το αγόρι της κόρης της και εκείνος της λέει ψέματα πως έχουν χωρίσει