Big Brother: Συγκλόνισε η Χριστίνα Ορφανίδου - Μίλησε για όλο το ιστορικό μέχρι το ροζ βίντεο

Όλα όσα είπε

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Χριστίνα με περίσσια δύναμη δε δίστασε να μιλήσει για μία ιστορία που την έχει στοιχειώσει εδώ και λίγα χρόνια. Συγκεκριμένα, έκανε μία εξομολόγηση καρδιάς για το ροζ βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Expand player

Η Χριστίνα Ορφανίδου μπήκε στο δωμάτιο με το hot seat και ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε πως θα δούμε το βίντεο στο οποίο η παίκτρια εξομολογείται στον Big Brother τα πάντα για το ροζ βίντεο, ενώ ντροπή και αίσχος προκαλεί ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Μπαίνοντας σε ένα σκοτεινό δωμάτιο λοιπόν, η Χριστίνα άρχισε να περιγράφει τη ζωή της από τη μέρα που γεννήθηκε μέχρι και σήμερα. Ενώ περιέγραψε πολλά γεγονότα, ευχάριστα και δυσάρεστα, έφτασε στο 2018.

Εκείνη τη χρονιά, η Χριστίνα αποφάσισε να χωρίσει με τον τότε σύντροφό της και λίγο αργότερα, εκείνος διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα βίντεο προσωπικό, το οποίο μάλιστα έστειλε σε όλους τους κοινούς γνωστούς.

Αποτέλεσμα ήταν να αναγκαστεί να φύγει για λίγο από την πόλη ωστόσο στη συνέχεια έβλεπε πως αυτή η ιστορία την στοιχειώνει ακόμα.

Big Brother spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (18/09)!

Big Brother spoiler: Το ριάλιτι του ΣΚΑΙ κλείνει σήμερα τρεις εβδομάδες "ζωής" με το τρίτο live και την τρίτη αποχώρηση! Ποιος είναι ο παίκτης που θα βρεθεί εκτός σπιτιού;

Υποψήφιοι προς αποχώρηση, όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε από το πρωί της Πέμπτης, είναι ο Χρήστος Μακρίδης, ο Νικόλας Παπαπαύλου, ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ο Νίκος Ζέκος και η Ράνια Καραγιάννη!

Ποιος από τους πέντε θα αποχωρήσει σήμερα από το σπίτι του Big Brother; Το Athensmagazine.gr έφτιαξε μια ψηφοφορία, στην οποία πήρατε μέρος, με ερώτημα "Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο σπίτι του Big Brother"; Ποια ήταν τα αποτελέσματα; Ποιος πήρε τις λιγότερες ψήφους;

Σύμφωνα με την ψηφοφορία μας πρώτη με διαφορά βγήκε η Ράνια, η οποία πρέπει να θεωρεί δεδομένη την παραμονή της στο παιχνίδι, όπως και οι άλλοι δύο που βγήκαν από σπόντα υποψήφιοι, δηλαδή ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Νίκος Ζέκος!

Όπως φαίνεται και από την ψηφοφορία του Athensmagazine.gr αλλά και με βάση τις πληροφορίες που έχουμε από το τηλεφωνικό κέντρο ο Χρήστος Μακρίδης για τρίτη σερί εβδομάδα θα δώσει μάχη στήθος με στήθος με κάποιον συμπαίκτη του! Αυτή την φορά αντίπαλός του θα είναι ο Νικόλας Παπαπαύλου, με τον οποίο είχε μεγάλη αντιπαλότητα από την πρώτη κιόλας μέρα μέσα στο σπίτι!

Ποιος από τους δύο θα αποχωρήσει; Φαβορί για να βρεθεί εκτός σπιτιού δείχνει να είναι ο Νικόλας Παπαπαύλου, χωρίς να αποκλείεται να φύγει και ο Αντιδήμαρχος! Ποιος από τους δύο θα βρεθεί σε αδιέξοδο; Θα το μάθουμε σε λίγες ώρες...

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: Νέα απίστευτη ατάκα του Χάρη Βαρθακούρη για την Αντελίνα - «Εκείνη έχει...»

Big Brother: Πλάνταξαν στο κλάμα οι παίκτες - Τρομερή συγκίνηση στο live

Big Brother: Τρελάθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Η ατάκα που... τον «σκότωσε»