Big Brother: Αυτό είναι το αγόρι του Θέμη! Μας το είχε συστήσει δημόσια

Δήλωνε ερωτευμένος πριν το παιχνίδι ο Θέμης!

Big Brother: Σίγουρα ο Θέμης Κανέλλος είναι μια προσωπικότητα που συζητήθηκε πολύ πριν την έναρξη αλλά και στην πρεμιέρα του ριάλιτι του ΣΚΑΙ!

Expand player

Έχουμε πει και έχουμε ακούσει πολλά για τον Θέμη από την πρώτη μέρα που έκανε την εμφάνισή του στην τηλεοπτική μας καθημερινότητα! Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που έχουν συμπαθήσει τον Θέμη και ειδικά μετά την χθεσινή του εξομολόγηση στον Big Brother ράγισε καρδιές!

Ωστόσο ο Θέμης σε πολλούς ήταν γνωστός και πριν μπει στο σπίτι! Είχε δικό του κανάλι στο Youtube και μάλιστα με χιλιάδες followers! Όσο για το όνομα του καναλιού; Αυτό είναι το "themicorn"!

Μέσα από το κανάλι του μάλιστα ο Θέμης μας είχε γνωρίσει και το... τότε αγόρι του! Αν είχαν σχέση ή το είχε πει για πλάκα αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν μόνο τα δύο αυτά παιδιά! Εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr εντοπίσαμε το βίντεο καθώς και ένα ποστάρισμα στο Instagram που μας τον σύστηνε ως αγόρι του και απλά σας το παραθέτουμε παρακάτω!

Big Brother: Ο ΣΚΑΪ μας... έδωσε πάλι πλάνο με Θέμη στο μπάνιο και Αφροδίτη στον χορό

Ο ΣΚΑΪ μας έχει συνηθίσει στο να μας... κερνάει πλάνα από το Big Brother, που προκαλούν αίσθηση, με τον Θέμη να βρίσκεται στο μπάνιο και την Αφροδίτη να χορεύει... αισθησιακά, κάτι που συνέβη ξανά, ενώ κόπηκε ξανά το live streaming.

Το πρωινό ξύπνημα είναι μια... ιδιαίτερη υπόθεση, όπως αποδεικνύεται σε κάθε επεισόδιο του σόου, με τους παίκτες να έχουν βέβαια και τις δικές τους, ξεχωριστές συνήθειες. Όλοι τους, τουλάχιστον, δείχνουν μια ευαισθητοποίηση στο να κρατάνε το σπίτι καθαρό.

Η καθαριότητα είναι, όπως φαίνεται, και η αγάπη του Θέμη, όπως και ο χορός για την Αφροδίτη, με τα σχετικά πλάνα να είναι, μάλλον, στην ημερήσια διάταξη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: Νέο απαράδεκτο πλάνο από τον ΣΚΑΙ - Δεν κόπηκε και βγήκε στον αέρα!

"Όταν τσιμπάς νέο ΕΣΠΑ": Δάκρυα στο Twitter με το Big Brother!