Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Σία Κοσιώνη - Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα

Λάμπει από χαρά!

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για τη Σία Κοσιώνη. Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ;

Expand player

Αναφερόμαστε φυσικά στα νούμερα τηλεθέασης του δελτίου ειδήσεων. Συγκεκριμένα, φαίνεται, ότι η Σία Κοσιώνη έβαλε τους πάντες στην... άκρη και πέρασε μπροστά σε σχέση με την Τετάρτη (16/09). Τι ποσοστό σημείωσε στο δυναμικό κοινό;

Ειδικότερα -σύμφωνα με τα στοιχεία από τα μηχανάκια της Nielsen- χθες (17/09) το δελτίο του ΣΚΑΙ, βγήκε δεύτερο στο γενικό πίνακα της τηλεθέασης, κάνοντας 16,3%, ενώ πρώτο ήρθε στο STAR. Δείτε τα νούμερα των υπόλοιπων δελτίων παρακάτω:

Δελτία ειδήσεων

  • ΑΝΤ1: News, 10,5
  • ALPHA: Νews, 12,5
  • STAR: News, 16,7
  • ΣΚΑΙ: News, 16,3
  • OPEN: News, 7,2
  • Mega: Mega γεγονότα 10,2

Σοκ για τη Σία Κοσιώνη: "Μου είναι δύσκολο να..."

Σάλος έχει ξεσπάσει από το απόγευμα της Κυριακής 6/9, όταν ξεκίνησε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο με έναν παίκτη του "Big Brother", τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο οποίος έκανε ένα εμετικό σχόλιο περί βιασμού. Φυσικά, αυτό το σχόλιο προκάλεσε την αντίδραση του σταθμού, αλλά και της Σίας Κοσιώνη.

Το βράδυ της Δευτέρας 07/09, η Σία Κοσιώνη μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και αμέσως μετά την προβολή της επίσημης ανακοίνωσης, έκανε το δικό της έντονο σχόλιο εκφράζοντας τη βαθιά αποστροφή που τις προκάλεσαν τα σχόλια του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

"Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να περιγράψω το σοκ και την αποστροφή που μου προκάλεσε το χυδαιότατο αυτό σχόλιο στο Live streaming του Big Brother, δεν έπαιξε στην τηλεόρασή μας αυτό. Είναι περιττό να πούμε και να πω, μιλώντας ως γυναίκα αλλά και ως γυναίκα που μεγαλώνω ένα αγόρι, οι γυναίκες δεν είναι έρμαια στις ορέξεις κανενός. Ως εκ τούτου τέτοιου είδους αντιλήψεις προσβάλλουν και τις γυναίκες και κάθε γιο σκεπτόμενο άντρα. Είναι αυτονόητο ότι τέτοια περιστατικά όταν συμβαίνουν πρέπει να τα βλέπεις κατάματα ειδικά όταν είσαι ο ΣΚΑΪ".

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σία Κοσιώνη: Γέννησε χωρίς τον... Κώστα Μπακογιάννη στο πλευρό της!

Σία Κοσιώνη: Δεν βλέπει κανέναν! Πανικός με την παρουσιάστρια στον ΣΚΑΙ