Big Brother: Τα δίνει όλα η Ραΐσα - Το... ερωτικό τετ α τετ στο κρεβάτι με τον Χρήστο που τα λέει όλα για τη σχέση τους

Δε μας τα λέει καλά το κορίτσι...

Μπορεί η Ραΐσα να «ξέσπασε» στο Big Brother έναντι των διδύμων, με αφορμή ένα περιστατικό με τον Χρήστο, αλλά τελικά η ίδια... τα δίνει όλα, έχοντας νέο ερωτικό τετ α τετ μαζί του.

Expand player

Η Αλβανίδα παίκτρια δεν αφήνει... σε χλωρό κλαρί τους δίδυμους, αποφασισμένη να έχει τουλάχιστον εκείνη την επιρροή πάνω τους και μην αφήνοντας καμία άλλη να τους έχει στο χέρι της. Κάπως έτσι, νωρίτερα στο σόου κάλεσε τον Χρήστο να έρθει στο κρεβάτι της.

Σε εκείνο το σημείο, οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά, με τα πρόσωπά τους αντικρυστά, δείχνοντας πολλά για το ποια είναι η πραγματική τους σχέση. Η Ραΐσα, πάντως, θέλησε να του πει πως πρέπει να γνωρίζει τους ανθρώπους, που ενδιαφέρονται πραγματικά.

«Αυτός ο μ@λ@κ@ς ο Μικρούτσικος» - Κόπηκε το live streaming και πανικός στο Big Brother

Πανικός επικράτησε στο Big Brother, με το live straming να κόβεται για ακόμη μια φορά, αφού παίκτης του σόου αυτή την φορά έβρισε τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης 16/9 η παραγωγή έκοψε αναγκαστικά το live, όταν ένας παίκτης αποκάλεσε οn air τον παρουσιαστή «μ@λ@κα», με ένα ακόμη περιστατικό να προκαλεί πρόβλημα μετά τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, που συνεχίζει ένα θλιβερό βίο σήμερα.

Μάλιστα, οι χρήστες του Twitter πήραν «φωτιά» με τις αναρτήσεις του. Τον παρουσιαστή έβρισε ο Νικόλας Παπαπαύλου, ο οποίος ξεπέρασε τα όρια με αποτέλεσμα να πρέπει τώρα να απολογηθεί.

Να πούμε πως το live επέστρεψε κάποιες ώρες αργότερα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: Έξαλλος όσο ποτέ ο Δημήτρης - «Κοιμάσαι όρθιος...»

Big Brother: Ο ΣΚΑΪ μας... κερνάει πάλι πλάνο με Θέμη στο μπάνιο και Αφροδίτη στον χορό

Big Brother: "Mε έχεις κουράσει..." - Το άγριο ξέσπασμα της Ραΐσα