Big Brother: Στην αντεπίθεση ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Άγρια «καρφιά» για την υπόθεση Αντώνη Αλεξανδρίδη

Μεγάλες αποκαλύψεις με το ξεκίνημα

Πολύ δυναμικά μπήκαν ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο νέο επεισόδιο του Big Brother, με το δεύτερο δε να προχωρά στην αντεπίθεση και να ρίχνει άγρια «καρφιά» για υπόθεση του Αντώνη Αλεξανδρίδη, κάνοντας μεγάλες αποκαλύψεις, ενώ μια νέα κίνηση του ΣΚΑΪ βάζει σε μπελάδες τον πρώην παίκτη.

Expand player

Ο έμπειρος παρουσιαστής, που αποδεικνύει κάθε φορά τους λόγους, για τους οποίους ο ΣΚΑΪ τον εμπιστεύτηκε και ζήτησε την παρουσία του, μίλησε για τη συνέντευξή του σε εκπομπή, με το σταθμό εκείνης να ζητά στη συνέχεια να σταματήσει κάθε προβολή του σόου.

Ο κ. Μικρούτσικος, εν ολίγοις, πριν πάρει το μέρος του ΣΚΑΪ λέγοντας πως δεν φταίει το κανάλι, καθώς δεν έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα, αλλά ούτε και κανένα πλάνο του παίκτη, «άδειασε» την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο απόσπασμα με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη και την ατάκα που προκάλεσε χαμό σε όλη την Ελλάδα.

Οι δηλώσεις των παρουσιαστών

Ο Χάρης Βαρθακούρης, στην αρχή, είπε πως «είναι γεγονός που μας στενοχώρησε, με την αποχώρηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη. Αυτό που συνέβη, δεν προβλήθηκε στον αέρα, αλλά το live streaming. Καταδικάστηκε από μας και την ελληνική κοινωνία».

Ο Μικρούτσικος πήρε τη σκυτάλη και ανέφερε πως «ήμουν καλεσμένος μιας εκπομπής, προκειμένου να μιλήσω για το Big Brother και ο σταθμός της, πριν προβληθεί, ζήτησε να σταματήσει οποιαδήποτε αναφορά στο πρόγραμμα. Συγχαίρω τον ΣΚΑΪ, γιατί απομόνωσε και έκοψε το σημείο εκείνο του live streaming. Δεν έπαιξε κανένα στιγμιότυπο, έβγαλε ανακοίνωση πειθαρχικού χαρακτήρα και διαχειρίστηκε το θέμα με φοβερή λεπτότητα και ευαισθησία, κόβοντας... σύρριζα την κεφαλή του κακού. Συμφωνώ απόλυτα και το χειροκροτώ. Δεν πρέπει να φτάσουν να ηθικολογούν άνθρωποι, που τα λένε απλά λόγω του ανταγωνισμού και δεν έχουν καμία ευαισθησία».

Ο ίδιος, όμως, μίλησε και για τη διαφωνία του με το σταθμό, τονίζοντας πως «ήθελα να ξεκινήσει η εκπομπή με τον Αντώνη απέναντι. Θα ήμουν καταπέλτης, θα τον ρωτούσα αν είναι βιαστής, αν σκέφτεται αυτά που λέει, θα τον ανίχνευα».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: Η απόφαση του "Μεγάλου Αδελφού" θα ανακοινωθεί σήμερα και θα φέρει πανικό στους παίκτες!

Λουκέτο; Κίνηση βόμβα από τον ΣΚΑΙ για το Big Brother!

Σάλος με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Big Brother