Big Brother ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο σπίτι;

Πάρτε μέρος τώρα!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother μάθαμε και επίσημα τα άτομα τα οποία θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε αυτή τη μεγάλη ανατροπή την οποία ανακοίνωσε στο τέλος της ψηφοφορίας ο Μεγάλος Αδερφός.

Expand player

Ενώ κάθε εβδομάδα οι υποψήφιοι είναι τρεις, αυτή τη βδομάδα θα είναι 4 άτομα στον τάκο. Οι παίκτες ψήφισαν και δε δίστασαν να πετάξουν μερικές φαρμακερές ατάκες ο ένας για τον άλλον, ενώ η Ραΐσα τα έκανε «λαμπόγυαλο».

Τελικά υποψήφιοι βγήκαν η Ράνια, η Άννα Μαρία, η Βασιλική και ο Χρήστος Μακρίδης, ο οποίος ψηφίστηκε από τους περισσότερους μέσα στο σπίτι με τη Ραμόνα μάλιστα να σχολιάζει πως δεν είναι παίκτης αλλά μία θέση στον καναπέ.

H Ράνια βέβαια κράτησε την ασυλία για τον εαυτό της οπότε τελικά οι υποψήφιοι είναι τρεις.

Υ.Γ.: Να σημειωθεί πως η χθεσινή μας διαρροή που στην θέση του Χρήστου Μακρίδη είχε την Σοφία Δανέζη είχε βασιστεί σε ρεπορτάζ της εκπομπής Καλοκαίρι ΝΟΤ! Μάλιστα μας είχε κάνει μεγάλη εντύπωση που στους υποψήφιους δεν ήταν ο Αντιδήμαρχος!

Το Athensmagazine.gr σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε μέρος σε ψηφοφορία και να ψηφίσετε ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο σπίτι του Big Brother:

Πάρτε μέρος παρακάτω:

Big Brother: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο σπίτι;
Άννα Μαρία Ψυχαράκη
Χρήστος Μακρίδης
Βασιλική Χάνου
Created with Survey Maker

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: Η... τρυφερή συνάντηση της Χριστίνας με τον Γρηγόρη που έβαλε «φωτιές»

Σάλος με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Big Brother