Big Brother: "Εδώ μέσα υπάρχει πολύ ψέμα..." - "Λύγισε" η Ραμόνα

Ξέσπασε σε κλάματα στο δωμάτιο επικοινωνίας

Ο Big Brother κάλεσε τη Ραμόνα στο δωμάτιο επικοινωνίας και εκείνη με την πρώτη κιόλας ερώτηση που της έκανε, δεν άντεξε και πλάνταξε στο κλάμα, πριν καλά καλά προλάβει να εξηγήσει στον Μεγάλο Αδερφό τι έχει στο μυαλό της.

Expand player

Η διαγωνιζόμενη ήταν εξαιρετικά συναισθηματικά φορτισμένη και έτσι ο Big Brother θέλησε να της μιλήσει λίγο πιο προσωπικά.

Μόλις μπήκε μέσα του είπε πως την έχει ξεχάσει και πως δεν την καλεί καθόλου, ενώ εκείνος στη συνέχεια τη ρώτησε αν της λείπουν τα κατοικίδιά της.

«Τα ζώα αγαπάνε αληθινά. Εδώ μέσα υπάρχει πολύ ψέμα και υποκρισία, ειδικά μετά την πρώτη ψηφοφορία. Αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το παιχνίδι. Μαθαίνεις να εκτιμάς την αληθινή παρέα, τα ζώα σου. Οι δίδυμοι είναι πολύ τυχεροί που έχουν ο ένας τον άλλον μέσα στο σπίτι», είπε και στη συνέχεια βγήκε από το δωμάτιο επικοινωνίας, πήγε στο δωμάτιό της και πλάνταξε στο κλάμα.

Μιας και είπαμε βέβαια για το Big Brother, δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις από την υπόθεση του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Δείτε εδώ τη στιγμή που η Ραμόνα λύγισε:

Πονηροί στον ΣΚΑΙ: Τι τραγικό γίνεται από χτες στο Big Brother και δεν το έχει παρατηρήσει κανείς!

Η μεγάλη μάχη για την τηλεθέαση ξεκίνησε και αναμένεται να κρατήσει για αρκετό καιρό! Και αυτό χάρη στα κόλπα του ΣΚΑΙ για να μην χάσει την μάχη το Big Brother από το GNTM!

Τι συμβαίνει τις δύο τελευταίες ημέρες που κανείς δεν το έχει παρατηρήσει; Τι κάνει ο ΣΚΑΙ για να μην χάσει το Big Brother τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που έκανε το ριάλιτι την πρώτη του εβδομάδα;

Αν είχατε παρατηρήσει την πρώτη βδομάδα προβολής του το Big Brother ξεκινούσε ακριβώς στις 23:00 ώστε να προλάβουν να "χωρέσουν" όλο το επεισόδιο! Ως δια μαγείας ωστόσο από την Δευτέρα, που όλως τυχαίως ξεκίνησε το GNTM και βρίσκονται απέναντι για περίπου 45 λεπτά, ο ΣΚΑΙ ξεκινάει το επεισόδιο του Big Brother με ένα τέταρτο καθυστέρηση ώστε να μην πέσουν μαζί τα δύο ριάλιτι για πολύ ώρα!

Μάλιστα την Τρίτη το επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε μόλις έκανε διαφημίσεις το GNTM, αναγκάζοντας τους τηλεθεατές να αλλάξουν κανάλι! Επίσης εκείνο που έχουμε παρατηρήσει είναι πως ο ΣΚΑΙ δεν κάνει διαφημίσεις για περίπου μια ώρα, θέλοντας να κρατήσει τους τηλεθεατές με συνεχόμενο ροή του σόου ώστε να μην αλλάξουν κανάλι!

Ως δια μαγείας πάλι ο ΣΚΑΙ βάζει διαφημίσεις μόλις ολοκληρωθεί το GNTM και δεν έχει απέναντί του ανταγωνισμό! Να δούμε τι θα πράξει σήμερα το κανάλι του Φαλήρου που απέναντί του δεν θα έχει το GNTM! Θα ξεκινήσει στην ώρα του; Όπως και να έχει το συγκεκριμένο περιστατικό πως προκάλεσε αρκετά αρνητική εντύπωση, με τον ΣΚΑΙ να φαίνεται πως έχει "χάσει" λίγο την μπάλα μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τον ντόρο που δημιουργήθηκε από το τραγικό σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού των γυναικών.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

"Γύρισαν ξανά τα πλάνα, γι' αυτό δεν είχε και live": Το Twitter σταυρώνει το Big Brother!

Μυστήριο με τον ΣΚΑΙ: Πως "εξαφάνισε" από όλα τα πλάνα τον Αντώνη ενώ υποτίθεται ότι ήταν παρών στο Big Brother;