Big Brother: Επιστρέφει το Live Streaming!

Η απόφαση πάρθηκε!

Το live streaming του «Big Brother» έχει εδώ και δύο ημέρες σταματήσει, με μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών του ριάλιτι να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του στα social media για το γεγονός.

Expand player

Παρόλα αυτά, ο ΣΚΑΪ δεν δείχνει να βιάζεται να επιστρέψει η εν λόγω πλατφόρμα κι αυτό διότι κρίνει απαραίτητες μερικές σημαντικές τροποποιήσεις σε ό,τι αφορά στην 24ωρη καταγραφή της ζωής των παικτών στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού».

Συγκεκριμένα, πηγές εκ των έσω αναφέρουν πως οι παίκτες έχουν ήδη ενημερωθεί για το ότι θα πρέπει όσα ακούγονται στο σπίτι να γίνουν πιο… light, κάνοντας μερικές παρατηρήσεις και για τις υπερβολικές εμφανίσεις των γυναικών οι οποίες επιμένουν να δείχνουν περισσότερα από όσα χρειάζονται.

Την ίδια ώρα, η μεγάλη αλλαγή προγραμματίζεται στο κομμάτι του live streaming, το οποίο ναι μεν θα επιστρέψει στη ζωή των τηλεθεατών, όχι όμως απόλυτα «ζωντανό», αλλά με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση. Κι αυτό προκειμένου οι τεχνικοί βάρδιας να προλαβαίνουν να «κόβουν» από την οθόνη μη κατάλληλα πλάνα και δηλώσεις που θα βάλουν ξανά σε μπελάδες τον σταθμό.

Μέχρι στιγμής, το κανάλι δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε θα επιστρέψει η ζωντανή μετάδοση, σίγουρα όμως όχι πριν το LIVE της Παρασκευής.

Big Brother: Ασφαλιστικά μέτρα από Έλληνα πολιτικό - Ζητάει την διακοπή του!

Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης μαζί με τον ΘεόδωροΟρέστη Σκαπινάκη και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Λιάκο, με τα οποία ζητούν στην απαγόρευση μετάδοσης της εκπομπής, Big Brother, μετά τον ντόρο που προκλήθηκε τις τελευταίες μέρες!

Ακόμα, σε περίπτωση που αυτό δε γίνει, ζητούν η προβολή του να γινεται μεταμεσονύκτια και να μην παίζεται κανένα τρειλερ για την εκπομπή στις προηγούμενες ώρες.

Αναλυτικά ο Φαήλος Κρανιδιωτης έγραψε :

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

Σήμερα το πρωί, μαζί με τον συνάδελφο Θεόδωρο – Ορέστη Σκαπινάκη και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Λιάκο καταθέσαμε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του ΣΚΑΙ με αίτημα την απαγόρευση μετάδοσης του Big Brother, αλλιώς την μετάθεση της ώρας μετάδοσης μετά τα μεσάνυχτα, με απαγόρευση και της μετάδοσης διαφημίσεων και trailer όλες τις υπόλοιπες ώρες, καθώς και της μετάδοσης μέσω διαδικτύου.

Η συζήτηση της Προσωρινής Διαταγής ορίσθηκε για την Πέμπτη 10/9 στις 9 π.μ. στην Ευελπίδων.

Καλούμε ενωσεις, οργανώσεις πολιτών, αλλά και μεμονωμένους πολίτες να δηλώσουν πρόσθεση παρέμβαση.

Ακόμη και αν συμπολιτες μας από ανάγκη η αφέλεια συμμετέχουν σε κάτι τέτοιο με προσδοκία κέρδους, παραίτηση από το δικαίωμα στην προσωπικότητα δεν επιτρέπεται. Χρέος μας να τους προστατευσουμε, όπως και τον εαυτό μας και τα παιδιά μας.

Από δεξιά ως αριστερά ας συμφωνήσουμε πως η αντίσταση στην χυδαιοτητα είναι καθήκον.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

"Γύρισαν ξανά τα πλάνα, γι' αυτό δεν είχε και live": Το Twitter σταυρώνει το Big Brother!

Μυστήριο με τον ΣΚΑΙ: Πως "εξαφάνισε" από όλα τα πλάνα τον Αντώνη ενώ υποτίθεται ότι ήταν παρών στο Big Brother;