Big Brother: Γνωρίστε τη νέα παίκτρια που μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι

Ποια είναι;

Η Βασιλική Χάνου είναι η νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι στο χθεσινό live του Big Brother. Έχουμε όσα πρέπει να ξέρεις λίγο πριν το νέο επεισόδιο.

Expand player

Μπορεί να αποχώρησε ένας παίκτης, ωστόσο μπήκαν ακόμα δύο, και εδώ σας έχουμε τα πάντα και για τον 22χρονο. Η 53χρονη Βασιλική Χάνου έχει δυο ενήλικα παιδιά... κοντά στην ηλικία κάποιων συγκατοίκων της. Δικαιωματικά λοιπόν πιστεύει πως της ανήκει ο τίτλος «Μαμά του Big Brother!» Η διαφορά ηλικίας δεν τη φοβίζει καθόλου αφού γνωρίζει πως να χειριστεί τέτοιες ηλικίες και θα γίνει πολύ γρήγορα μέρος της παρέας!

Η Βασιλική ήταν πολλά χρόνια παντρεμένη, αλλά τώρα, χωρισμένη και ελεύθερη... δηλώνει έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα ζωή! Καλόψυχη και… διορατική, αυστηρή αλλά δίκαιη… θέλει μέσω της εμπειρίας στο σπίτι του Big Brother να κερδίσει αυτοπεποίθηση! Το motto της; «V for Vasiliki!»

Το Big Brother έκανε... "χαμό": Αυτά τα νούμερα σημείωσε στο 1ο live

Το βράδυ της Παρασκευής (04/09) πραγματοποιήθηκε το 1ο Live του Big Brother και εμείς είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε τα νούμερα τηλεθέασης στην Prime Time ζώνη.

Το Big Brother είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ΣΚΑΙ και μέχρι στιγμής έχει δει υψηλά ποσοστά σε τηλεθέαση. Ωστόσο, τι νούμερα έκανε το βράδυ της Παρασκευής 4/9;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen το reality του ΣΚΑΪ σημείωσε 27% στο δυναμικό κοινό. Ένα σχετικά πολύ ικανοποιητικό νούμερο, καθώς δεν είδε πτώση.

Το Big Brother, έφτασε σε τέταρτο έως το 35,5%. Να σημειώσουμε επίσης, πως ανταγωνισμό μέχρι στιγμής το ριάλιτι δεν έχει, καθώς τα υπόλοιπα κανάλια έχουν ακόμη τα καλοκαιρινά τους προγράμματα.

Prime time

  • ALPHA: Το σόι σου (Ε) 17,2
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την μουρμούρα (Ε) 11,8
  • ΑΝΤ1: Κάτι χωρισμένα παλικάρια 4,4
  • ΑΝΤ1: Πέτα τη φριτέζα 7,3
  • STAR: First kill 9,6
  • ΣΚΑΙ: Big Brother 27
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 9,3
  • OPEN: Εικόνες (E) 5,7
  • OPEN: Έχει ο καιρός γυρίσματα 5,7

Big Brother: Πανικός με την αποκάλυψη των διδύμων - Άφησαν «κόκκαλο» τους πάντες στο σπίτι

Μετά από μία εβδομάδα κανονικού "μπερδέματος", οι δίδυμοι αποκαλύφθηκαν και επικράτησε κανονικός χαμός μέσα στο σπίτι του Big Brother. Οι συγκάτοικοι «έμειναν» με την αποκάλυψη και ξεκίνησαν να τσιρίζουν χωρίς να μπορούν να καταλάβουν πλήρως τι ακριβώς συνέβη.

Ο Χρήστος και ο Παναγιώτης κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού αφού κανένας από τους συγκατοίκους τους δεν είχε καταλάβει ότι υπήρχαν δύο ακριβώς ίδια άτομα μέσα στο σπίτι.

Μάλιστα ακόμα και όταν ο Χάρης Βαρθακούρης εξήγησε τι συμβαίνει με τον Παναγιώτη και τον Χρήστο μερικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι τόσο καιρό είχαν γνωριστεί και με τους δύο.

Μάλιστα, η Ραΐσα είχε σοκαριστεί κανονικά καθώς συνειδητοποίησε πως φλέρταρε και με τους δύο, ενώ νωρίτερα λύγισε με ένα τραγούδι που ακούστηκε.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: Οι εκνευρισμοί, τα κλάματα, η αποχώρηση και ο νέος παίκτης - Όσα είδαμε χθες

Big Brother: Μεγάλη ανατροπή με νέα παίκτρια στο σπίτι