"Μωρή ΘΕΑΡΑ ούτε βδομάδα και μας έδωσες τα memes, θα σε αφήσουμε εμείς να φύγεις;": Αποθέωση στο Twitter για την Άννα Μαρία του Big Brother!

Κλάμα στο διαδίκτυο!

Πρώτη αποχώρηση σήμερα στο Big Brother και η τηλεθέαση του ριάλιτι έχει χτυπήσει κόκκινο! Όπως είναι λογικό το Twitter έχει πάρει "φωτιά" με τους παίκτες να γίνονται αποδέκτες χλευασμού από το τηλεοπτικό κοινό!

Expand player

Την παράσταση έχει κλέψει η Άννα Μαρία, η οποία με τις ατάκες της έχει ξετρελάνει το Twitter! Η δικηγόρος σήμερα είναι υποψήφια προς αποχώρηση ωστόσο αν κρίνουμε από την αγάπη που δέχεται από το διαδίκτυο δύσκολο η νέα μέρα θα την βρει εκτός Big Brother!

To Athensmagazine.gr συγκέντρωσε τις πιο επικές ατάκες και σας τις παρουσιάζει παρακάτω:

Big Brother: Η Αλβανίδα παίκτρια δεν βάζει κ@λο μέσα - Έβγαλε ξανά το στρινγκ στην φόρα

Big Brother: Μια από τις παρουσίες που σχολιάζονται σε καθημερινή βάση μέσα στο σπίτι είναι σίγουρα η Ραΐσα!

Η Αλβανίδα παίκτρια μας έχει... κεράσει τολμηρές εμφανίσεις αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μείνει με το εσώρουχο μπροστά στις κάμερες! Κάτι ανάλογο έκανε και στο επεισόδιο της Πέμπτης όταν ο Big Brother ενημέρωσε τους παίκτες πως θα πρέπει όλοι να φορέσουν μαγιό! Τότε η Ραϊσα χωρίς ίχνους ντροπής έβγαλε το παντελόνι μπροστά στις κάμερες και έμεινε με το στρινγκ!

Αξίζει να σημειωθεί πως άλλες παίκτριες προσπαθούν να καλυφθούν όταν αλλάζουν με πετσέτες και μπουρνούζια, κάτι που φαίνεται πως την Αλβανίδα παίκτρια δεν την απασχολεί!

Big Brother: Ήρθε για να... μείνει με τρομερά νούμερα τηλεθέασης για τον ΣΚΑΙ

Καλά κρατεί στην πρώτη εβδομάδα προβολής του το ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Big Brother αφού τα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφουν τα μηχανάκια της AGB είναι αρκετά υψηλά! Το χθεσινό 3/9 επεισόδιο - δείτε τα highlights του εδώ -, βέβαια, σημείωσε τα μέχρι στιγμής χαμηλότερα αλλά... και πάλι βγήκε πρώτο στην ζώνη του!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Big Brother την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου έκανε τηλεθέαση 22,5% στο γενικό και 25,5% στο δυναμικό κοινό. Το reality του ΣΚΑΪ έφτασε σε τέταρτο έως το 31,7%.

Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι στο OPEN η Εθνική μας έδινε τον αγώνα της απέναντι στη Σλοβενία από τις 21:45, γεγονός που επηρέασε μέχρι ένα βαθμό τα ποσοστά του Big Brother. Το παιχνίδι Σλοβενία – Ελλάδα σημείωσε τηλεθέαση 17,5% στο γενικό και 16,5% στο δυναμικό κοινό.

Πηγή: Youweekly.gr.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: Ο πρώτος έρωτας στο σπίτι - Αυτό είναι το ζευγάρι

Big Brother ψηφοφορία: Ποιος είναι ο αγαπημένος σου παίκτης;