Συμβαίνει τώρα στο Big Brother: Η Αφροδίτη με στρινγκ μαγιό στην πισίνα

Αδιανόητο!

Big Brother: Ο ΣΚΑΙ έκανε το... λάθος ή καλύτερα το σωστό; Έβαλε live streaming από το σπίτι στο Μαρκόπουλο και πλέον τα πλάνα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

Expand player

Η Αφροδίτη μετά το γυμνό στο μπάνιο μας το μεσημέρι της Τρίτης βγήκε για μπάνιο στην πισίνα φορώντας στρινγκ μαγιό! Βέβαια η εικόνα έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου και το Athensmagazine.gr σας την εξασφάλισε παρακάτω!

Big Brother: Άρχισε το "θάψιμο"- Το gay "πηγαδάκι" έφερε κράξιμο

Τα πρώτα "πηγαδάκια" ξεκίνησαν στο "Big Brother", όπως είδαμε και στο πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (31/08) στον ΣΚΑΙ.

Οι 17 παίκτες του σπιτιού άρχισαν να γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους, ξεδιπλώνουν σιγά σιγά τον χαρακτήρα τους και βρίσκουν με ποιους ταιριάζουν και με ποιους όχι.

Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε τον πρώην αντιδήμαρχο Σκύδρας, Χρήστο Μακρίδη, να πλησιάζει τον Θέμη Κανέλλο και να του μιλάει για το νεαρό της ηλικίας του, για το ότι καλά κάνει που εκφράζεται όπως του αρέσει και για τη ζωή του.

Έπειτα, όμως, ο Νικόλας Παπαπαύλου προσέγγισε τον Θέμη και του μετέφερε όσα εξέλαβε ο ίδιος από τον πρώην αντιδήμαρχο, αναφέροντάς του, μάλιστα, τις δηλώσεις του σχετικά με τους μετανάστες στην Ελλάδα, που ο Χρήστος Μακρίδης έκανε στην πρεμιέρα.

Αδιανόητα νούμερα τηλεθέασης για το Big Brother - Όλοι το κράζουν αλλά το... απογείωσαν όπως το Survivor 1!

Μπορεί οι περισσότεροι να κράζουν το Big Brother και τον ΣΚΑΙ ωστόσο η τηλεθέαση άλλα δείχνει!

Τι και αν πολλοί πιστεύουν ότι το πρότζεκτ θα "πατώσει" στο πρώτο επεισόδιο, μετά την πρεμιέρα, σάρωσε σε τηλεθέαση θυμίζοντας Survivor 1!

Η πρώτη μέρα των παικτών είχε λίγο απ’ όλα, με το Twitter να "δίνει ρέστα"! Είχε μία μυστική αποστολή, νεύρα, σέξι πλάνα και την πρώτη ένταση!

Το Big Brother έκανε πάνω από 33% από τις 23.45 - 01.00. Μάλιστα στο νεανικό κοινό έφτασε σε τέταρτο το 38,2%

Πάμε να δούμε παρακάτω αναλυτικά τα νούμερα του Big Brother χτες ανά τέταρτο:

Στο νεανικό κοινό: 18% - 24,9% - 25,6% - 25,1% - 34,3% - 38,2% - 36,4% - 33,5%

Στο γενικό σύνολο: 19% - 23,4% - 22,7% - 20,1% - 28,7% - 32,9% - 30,4% - 26,3%

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Big Brother Live: Δείτε εδώ 23 ώρες το 24ωρο τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι σε ζωντανή εικόνα

Big Brother Αποκλειστικό: Μέσα στα... φίδια έχει κατασκευαστεί το σπίτι - Πρόχειρη κατασκευή