"Σκοτώθηκα!": Η τούμπα της Ελένης Ράντου στα γυρίσματα του Κωνσταντίνου και Ελένης

Στιγμές απίστευτου γέλιου τόσο στους ηθοποιούς όσο και στο συνεργείο

Τα γυρίσματα του «Κωνσταντίνου & Ελένης» χάρισαν στιγμές απίστευτου γέλιου τόσο στους ηθοποιούς όσο και στο συνεργείο. Επίσης, υπάρχει μια σκηνή που πλέον έχει κοπεί από τις επαναλήψεις. Αφορά ένα φιλί που είχε δώσει η Ελένη με την Πέγκυ στο στόμα. Αλήθεια, το θυμάστε;

Expand player

Μιλάμε για τις άγνωστες παρασκηνιακές ιστορίες που τόσο η Ελένη Ράντου όσο και ο Χάρης Ρώμας μας έχουν αποκαλύψει όλα αυτά τα χρόνια. Μία από αυτές αποδείχτηκε επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα της Ελένης Ράντου, η οποία κατέληξε στο έδαφος, όταν ο τηλεοπτικός Νικόλας -κατά κόσμον Στέργιος Νένες- «ξεχάστηκε» και έπαψε να την κρατά την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Μεταφερόμαστε στο επεισόδιο «Viva Mexico» στη σκηνή που η Ελένη Βλαχάκη υποδύεται την τυφλή Ελενάλντα και ο αγαπημένος της Χοσέ την κρατά λιπόθυμη στην αγκαλιά του.

Τι συνέβη όταν ο Στέργιος αφαιρέθηκε και συνέχισε τη σκηνή, παύοντας να κρατά τη Ράντου; Το μόνο σίγουρο; Μετά από αυτό δεν θα ξαναδούμε ποτέ τη συγκεκριμένη σκηνή στην τηλεόραση με τον ίδιο τρόπο.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αυτό είναι το επεισόδιο με τα 1.019.725 views που δε θα προβληθεί ποτέ ξανά από τον Αnt1

Το Κωνσταντίνου και Ελένης αποτελεί μια από τις διαχρονικότερες επιτυχίες του Ant1, αφού μεταδίδεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Η σειρά, σημειώνει εκπληκτικά νούμερα τηλεθέασης ακόμη και στις επαναλήψεις. Ωστόσο, υπάρχει ένα επεισόδιο που το κανάλι επιλέγει να μην το δείχνει. Ποιο είναι αυτό;

Ο λόγος για την "Τελευταία μέρα του κόσμου" που προβλήθηκε για πρώτη φορά πριν μπούμε στο 2000. Πλέον αποτελεί ένα από τα συλλεκτικά επεισόδια, καθώς το κανάλι αποφεύγει να το προβάλλει για έναν περίεργο λόγο.

Συγκεκριμένα, το σενάριο που επικρατεί για την απόφαση του καναλιού να διαγράψει από τα πρακτικά το επεισόδιο δεν είναι άλλος από το ότι… πρόδιδε την ηλικία της σειράς. Αιτία μάλλον κουτή, καθώς δεν υπάρχει τηλεθεατής που δε γνωρίζει πως η πιο επιτυχημένη παραγωγή του Χάρη Ρώμα έκανε την εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση προς το τέλος της δεκαετίας των ‘90s, συγκεκριμένα το 1998.

Αποτέλεσμα; Το επεισόδιο να θεωρείται τόσο σπάνιο που οι τηλεθεατές σπεύδουν να το παρακολουθήσουν στο YouTube, με αποτέλεσμα να έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα views.

Δείτε το επεισόδιο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Άλλος άνθρωπος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Νικόλας από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"

«Μαύρα μαντάτα» για το Κωνσταντίνου και Ελένης