Παράτησε και την Χρύσα ο Γιώργος Παπαδάκης - Η νέα... μελαχρινή του «σχέση» αποκαλύφθηκε

Έκανε τη δική της αρχή στο πρωινό

Ούτε η Χρύσα έμεινε τελικά για τον Γιώργο Παπαδάκη, καθώς την... παράτησε για μια νέα «σχέση», αυτή την φορά μελαχρινή, που εντυπωσιάζει στην πρωινή ενημέρωση του ΑΝΤ1.

Expand player

Η σχέση του διάσημου δημοσιογράφου με το σταθμό δε σταματά να υφίσταται σε καθημερινή βάση ακόμη και το καλοκαίρι. Ο ίδιος, άλλωστε, είχε περάσει πρόσφατα από το στούντιο, για να αποδώσει τους χαιρετισμούς του, στους Νίκο Ρογκάκο και Παναγιώτη Στάθη, ενώ πάντα οι καλοκαιρινές πρωινές εκπομπές είναι ένα πρώτο βήμα για ανερχόμενους του επαγγέλματος, ώστε να βρεθούν μετά στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Πολλές όμορφες παρουσίες, επίσης, έχουν ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι, ανοίγοντας μετά τα «φτερά» τους. Η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Αλεξάνδρα Καϋμένου είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα, με τελευταία να μας αποκαλύπτεται η Χρύσα Φώσκολου.

Η τελευταία, όμως, παίρνει τώρα θέση σε άλλους τομείς του ΑΝΤ1, ενασχολούμενη περισσότερο με το ρεπορτάζ, με αποτέλεσμα στο «Καλοκαίρι Μαζί» χθες (3/8) να μας συστηθεί η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα. Η ίδια κέρδισε τις εντυπώσεις, μάλιστα, με τον... αέρα που έδειξε, καθώς μπορεί μόλις να ξεκίνησε στην εκπομπή, αλλά φαινόταν αρκετά άνετη, σαν να βρίσκεται πολύ περισσότερο καιρό σε αυτή.

Κατά τη διάρκεια της, μάλιστα, οι συντελεστές δε δίστασαν να της ευχηθούν επιτυχία για την νέα της προσπάθεια. Η ίδια, ήδη από την πρώτη της μέρα, έχει καταφέρει να μας κερδίσει, όπως το ίδιο συμβαίνει και με τις φωτογραφίες της στο Instagram, αποτελώντας... άλλο ένα κορίτσι του Γιώργου Παπαδάκη.

"Τα πράγματα είναι δύσκολα" - Επιστροφή Γιώργου Παπαδάκη εν μέσω καλοκαιριού

Στο πλατό του Ant1, φαίνεται να επέστρεψε για λίγο ο Γιώργος Παπαδάκης, καθώς έκανε μια εμφάνιση "έκπληξη" στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή "Καλοκαίρι Μαζί".

Ο παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα", ο οποίος πριν λίγο καιρό είπε αντίο στους τηλεθεατές του, αιφνιδίασε την ομάδας της εκπομπής και όλοι σηκώθηκαν για να τον χαιρετήσουν.

"Κάνετε πάρα πολύ καλά τη δουλειά σας. Πάτε υπέροχα" είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. "Ο Γιώργος είναι ένας, είναι δάσκαλος και εμείς ερχόμαστε εδώ για να σε ξεκουράσουμε" σχολίασε ο Νίκος Ρογκάκος.

"Για καλό και για κακό, είπα να έρθω να δω ότι εδώ είναι όλα γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα" συνέχισε ο Γιώργος Παπαδάκης και στη συνέχεια σχολίασε την ένταση που επικρατεί με την Τουρκία. "Σε ευχαριστούμε που ήρθες" του είπες ένας από τους παρουσιαστές.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία πίσω από τον... Γιώργο Παπαδάκη

"Βρε ηλίθιε πες...": Σε τραγική κατάσταση ο Γιώργος Παπαδάκης

Ξαφνική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη - Μεγάλος πονοκέφαλος