Τέλος παρουσιάστρια από τον ΣΚΑΙ

Οριστικό

Οριστικό είναι το τέλος της Ελένης Τσολάκη από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ σύμφωνα με νέες πληροφορίες! Η αποχώρησή της, μάλιστα, από το κανάλι έγινε χωρίς καν να έρθει σε επαφή με τους ιθύνοντες και χωρίς καν να πέσει στο τραπέζι το αν θα ξεκινήσει η όχι το project που της είχαν τάξει, Αγρότης μόνος ψάχνει. Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: «Θρίλερ» ανάμεσα σε Open και ΣΚΑΪ - Έδωσαν μεγάλη «μάχη»!

Expand player

Οι αλλαγές στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου είναι αρκετές και μεγάλες! Η ομάδα του Γιώργου Λιάγκα "διαλύθηκε" όπως φαίνεται αφού και η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε ανακοινώσει πριν από λίγες ημέρες πως δεν συνεχίζει στην τηλεόραση, αλλά και ο Δημήτρης Παπανώτας φαίνεται πως έχει μιλήσει ήδη με τον ALPHA για να επιστρέψει στο Happy Day!

Φεύγει η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ; Όλη η αλήθεια!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΚΑΙ και την Σία Κοσιώνη, μετά τα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων!

Η Σία Κοσιώνη και το δελτίο έχουν καθιερωθεί εδώ και μήνες στα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης και σταθερά πίσω από ANT1, Star και Alpha ενώ έχουν υπάρξει φορές που έχει τερματίσει και τελευταία πίσω και από Open και Mega!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν διάφορες φήμες ποιυ θέλουν το κανάλι να σκέφτεται την απομάκρυνση της Σίας Κοσιώνη από το Φάληρο, ωστόσο πληροφορίες του Athensmagazine.gr ξεκαθαρίζουν πως κάτι τέτοι δεν ισχύει! Σίγουρα στον ΣΚΑΙ είναι προβληματισμένοι με τα νούμερα τηλεθέασης ωστόσο ξεκαθαρίζουν πως η ευθύνη δεν βαραίνει την παρουσιάστρια! Άλλωστε μόλις πέρσι οι δύο πλευρές είχαν ανανεώσει την συνεργασία τους για 2 χρόνια!

Να σας θυμίσουμε και την σχετική ανακοίνωση:

«Για τα επόμενα δύο χρόνια, η Σία Κοσιώνη συνεχίζει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

Μετρώντας ήδη 13 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ, ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και εκπομπών, ο σταθμός δείχνει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της και ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας της».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σία Κοσιώνη: Οι αξέχαστες φωτογραφίες από την παραλία πρόδωσαν την... εγκυμοσύνη της!

Η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη που συγκίνησε - "Επιτέλους άνοιξε"