Ανατροπή - Από το GNTM... παρουσιάστρια στον ΣΚΑΙ

Ποια είναι;

Μια νέα είδηση φέρνει τα πάνω κάτω, και κανένας μας δεν το περίμενε. Ποια από το GNTM θα γίνει παρουσιάστρια στον ΣΚΑΪ και μάλιστα σε γνωστή εκπομπή;

Expand player

Στη σημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, έγινε μία μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με μία πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων του STAR. Μάλλον άφησε πίσω το μόντελινγκ και αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση, αναλαμβάνοντας καθήκοντα παρουσιάστριας. Μάλιστα φαίνεται να γίνονται τεράστιες αλλαγές στο κανάλι του ΣΚΑΙ, αφού γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μένει εκτός για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ποιο μοντέλο όμως θα γίνει παρουσιάστρια;

Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία θα πάρει τη θέση της Κάλλιας Ελευθερίου στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι», παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο.

«Βόμβα» στο ΣΚΑΪ (Video)

«Βόμβα» έριξε το ΣΚΑΙ με το ριάλιτι, το οποίο θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν καθώς θα συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που θέλουν να αλλάξουν την εξωτερική τους εμφάνιση.

Παρουσιάστρια της εκπομπής δεν θα είναι η Έλενα Χριστοπούλου, όπως ακούγεται. Ενώ, «μαύρα» μαντάτα έφεραν τα χθεσινά νούμερα του Γιώργου Λιάγκα στο κανάλι του ΣΚΑΙ, τόσο για τη μεσημεριανή όσο και για την απογευματινή εκπομπή του.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τίτλοι τέλους για σειρά του ΣΚΑΙ

"Μαύρα" μαντάτα στο ΣΚΑΙ

TAGS