Πέτα τη Φριτέζα: Οι ετοιμασίες για τη νάρκωση της Λούνας ξεκινούν - Τι θα δούμε σήμερα (02/06);

Όλες οι εξελίξεις!

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά του Ant1, "Πέτα τη Φριτέζα". Τι θα δούμε στο σημερινό (02/06) επεισόδιο; Οι ετοιμασίες για τη νάρκωση της Λούνας ξεκινούν και το μαγαζί παίρνει την τελική του μορφή για τη νέα εποχή.

Expand player

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47

Το νέο για την "εγκυμοσύνη" της Πέτρας έχει κάνει πλέον μία τεράστια βόλτα στο "χωριό" και φτάνει στα αυτιά του Αντρέα που πετάει στα ουράνια για το δεύτερο "εγγόνι" του, ενώ παράλληλα παίρνει το αίμα του πίσω από τη Ζαμπέλα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο "εκτελεστής" του παίζει πλέον για τη λάθος "ομάδα".

Την ίδια ώρα, οι ετοιμασίες για τη νάρκωση της Λούνας ξεκινούν και το μαγαζί παίρνει την τελική του μορφή για τη νέα εποχή που ο Κίμωνας με τη Φωτεινή και τον Σωκράτη θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν. Θα τα καταφέρουν αυτή τη φορά ή θα "γλιστρήσει" και πάλι η σατανική Λούνα;

Διαβάστε επίσης όσα θα δούμε στη σειρά τη Δευτέρα 08/06

Επεισόδιο 48

Ο Αντρέας προσπαθεί να φυλακίσει την αναίσθητη Λούνα αλλά η επικυρίαρχος της Λαγουδέρας θα κάνει και πάλι την έκπληξη. Η Ζαμπέλα, θεωρώντας την Λούνα τελειωμένη, βλέπει να ανοίγεται μία ευκαιρία μπροστά της και προσπαθεί να πείσει τους Ρώσους να την χρίσουν νέα απεσταλμένη τους. Ο Κίμωνας βλέπει την Μαριέττα να θέλει να τον διαγράψει απ’ το νέο κεφάλαιο της ζωής της και εξαγριώνεται.

Οι "πονοκέφαλοι" για την Μαριέττα δεν τελειώνουν, καθώς πρέπει να καλύψει το κενό που άφησε η Παυλίνα η οποία πασχίζει να ξαναπάρει τη δουλειά της πίσω. Μία νέα κοπέλα θα κληθεί να δοκιμαστεί στο πόστο της και η Παυλίνα ακονίζει τα νύχια της.

Η Πέτρα και ο Φίλιππος, μετά από έρευνα στο δωμάτιο της, εξαφανισμένης, Λούνας βρίσκουν ένα περίεργο χειριστήριο το οποίο "χειραγωγεί" το πιο περίεργο μηχάνημα που έχει ξαναδεί το Φτασμένο και ίσως ο κόσμος. Εκτός όμως από τη σειρά "Πέτα τη Φριτέζα", δείτε εδώ τις εξελίξεις για τη σειρά του ΣΚΑΙ "Ο Γιατρός".

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέτα τη Φριτέζα: Το κινητό της Λούνα πέφτει στα χέρια της Φωτεινής - Όλες οι εξελίξεις

Πέτα τη Φριτέζα: Ο Αντρέας μαθαίνει ότι... - Όλες οι εξελίξεις