Ισχυρό σοκ για τον Νίκο Χατζηνικολάου - Έπαθε «εγκεφαλικό» με αυτό που είδε

Τι συνέβη;

Ισχυρό σοκ δέχθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος έπαθε... εγκεφαλικό με αυτά που αντίκρισε. Ο λόγος γίνεται για τα νούμερα τηλεθέασης, που δεν τον δικαίωσαν σε σύγκριση με τα προηγούμενα.

Expand player

Ο διάσημος παρουσιαστής δίνει καθημερινά τη δική του «μάχη» μέσω του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, απέναντι σε ένα σκληρό ανταγωνισμό. Με το δικό του τρόπο, όμως, καταφέρνει πάντοτε να αναδειχθεί στην επιφάνεια, αν και δεν καταφέρνει να είναι πάντοτε στην κορυφή.

Το κοινό δεν τον προτίμησε το απόγευμα της Παρασκευής (22/5), διαλέγοντας άλλα κανάλια για την ενημέρωσή του, αν και τελικά η τηλεθέαση εξελίχθηκε σε θρίλερ με τρεις πρωταγωνιστές.

Ανάμεσά τους, όμως, ο Νίκος Χατζηνικολάου βρέθηκε τρίτος με 13.3%, με το Star να προπορεύεται με 17.9% και τον Alpha να ακολουθεί με 17.2%. Την πεντάδα συμπληρώνουν ο ΣΚΑΪ με 9.2% και το Mega με 8%.

Δείτε τα νούμερα:

Δελτία ειδήσεων

  • ΑΝΤ1: News, 13,3
  • ALPHA: Νews, 17,2
  • STAR: News, 17,9
  • ΣΚΑΙ: News, 9,2
  • OPEN: News, 4,6
  • Mega: Mega γεγονότα 8,0

Σάλος με το... πτυχίο του Νίκου Χατζηνικολάου

Άφωνοι μείναμε, μόλις μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες για το πτυχίο του Νίκου Χατζηνικολάου. Τι συνέβη με τον παρουσιαστή; Σίγουρα, δεν πάει ο νους σας.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, είναι ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής, όπως μας έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Περίπου τα τελευταία 3 χρόνια, βρίσκεται στον ANT1, ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει πάρει την απόφαση να αλλάξει τηλεοπτική στέγη. Πάμε όμως στο θέμα μας. Τι συνέβη με το πτυχίο του;

Ο παρουσιαστής πέρασε με πανελλήνιες εξετάσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στα μαθητικά χρόνια του δούλεψε ως γραμματέας της μαθητικής παράταξης της ΝΔ (ΜΑΚΙ) και στα φοιτητικά ήταν επικεφαλής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Και μπορεί ο δημοσιογράφος να πέρασε σε μια από τις καλύτερες σχολές, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ποτέ τις σπουδές του όμως. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν έχει πτυχίο δημοσιογραφίας.

Ο ίδιος, ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια ασχολούταν ενεργά με την δημοσιογραφία και μπορεί να μην κατάφερε να ολοκληρώσει την σχολή του, κατάφερε όμως, να αποκτήσει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο και να αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα, πως δεν χρειάζεται να έχεις πάντα ένα πτυχίο αν θέλεις να πετύχεις στην ζωή σου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τεράστια απογοήτευση για το Νίκο Χατζηνικολάου - Δεν μπορούσε να το πιστέψει

Από το γέλιο στο... κλάμα ο Νίκος Χατζηνικολάου

Έπος: Η στιγμή που ο Νίκος Χατζηνικολάου... έλιωσε στα γέλια