Αλλαγές στο Open - Ήρθε νέο πρόσωπο από τον Alpha

Ποιο είναι;

Μια τεράστια αλλαγή στο κανάλι Open μόλις έγινε, αφού ένα νέο πρόσωπο από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ήρθε για να αναλάβει δράση.

Expand player

Ακόμα μια αλλαγή μετά από το πιθανό κόψιμο αγαπημένης σειρά από το σταθμό.Σύμφωνα με ανακοίνωση του Open, η Μαρία Σαγανά, η οποία πρόσφατα παραιτήθηκε από τον Alpha, αναλαμβάνει τη διεύθυνση προγράμματος του καναλιού.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:

«Η Μαρία Σαγανά, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στρατηγικής και δημιουργίας προγράμματος στην ελληνική τηλεόραση και υπεύθυνη για την υλοποίηση πολλών επιτυχημένων ψυχαγωγικών προγραμμάτων, ανήκει πλέον στο δυναμικό του OPEN, αναλαμβάνοντας τη Διεύθυνση Προγράμματος. Το Διοικητικό Συμβούλιο του OPEN την καλωσορίζει και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα».

Σοκ στον Alpha

«Βόμβα» έπεσε στον Alpha, με το κανάλι να υφίσταται σοκ με τα νούμερα τηλεθέασης, που εκδόθηκαν για χθες Κυριακή (17/5), τρομάζοντας τους ανθρώπους του.

Το κανάλι βιώνει δύσκολες ώρες, με μια από τις εκπομπές να σημειώνει πολύ χαμηλά νούμερα και να δείχνει πως δε θα έχει… πολλές ακόμη. Ο λόγος γίνεται για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα δε γίνεται", που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Το κοινό, λοιπόν, φάνηκε πως διάλεξε διαφορετικά προγράμματα για την ενημέρωσή του την Κυριακή (17/5), με τη γνωστή παρουσιάστρια για ακόμη μια φορά να βλέπει τη σοβαρή δουλειά να μην φέρνει την πρωτιά στην τηλεθέαση.

Η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, λοιπόν, σημείωσε 11,7% στην τηλεθέαση, ερχόμενη στην τρίτη θέση της μεσημεριανής ζώνης. Την πρώτη θέση πήρε με 16,7% το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και τη δεύτερη με 13,2% το αντίστοιχο του Star. Την πεντάδα κλείνουν η ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ με 8,6% και το πρόγραμμα του Mega με 6,7%.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 16,7
  • ΣΚΑΙ: Μαζί σου Σαββατοκύριακο 8,6
  • ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 11,7
  • Mega: 2+2 = Φόνος 6,7
  • Star: Ελευθερώστε τον Γουϊλι 13,2
  • ΕΡΤ: Το αλάτι της γης 1,9

«Βόμβα» στον Alpha - Τι συνέβη;

Η σειρά του Alpha «Έρωτας Μετά» θα ξεκινήσει γυρίσματα στις 15 Μαϊού, ωστόσο ένας πρωταγωνιστής της σειράς θα απουσιάζει τις πρώτες μέρες. Ενώ, σοκ έχει προκαλέσει η δήλωση που έκανε ένας γνωστός παρουσιαστής του ALPHA.

Ο λόγος για τον Αντώνη Καρυστινό, ο οποίος σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο στη εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», είναι μόνιμος κάτοικος Λονδίνου από το 2018 για τον λόγο αυτό θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα μπει σε καραντίνα για 14 ημέρες. Ενώ το γύρισμα θα ξεκινήσει στις 15 Μάη για τους υπόλοιπους ηθοποιούς, ο Αντώνης Καρυστινός θα προστεθεί στο καστ μια εβδομάδα μετά.

Νίκος Μάνεσης: Όλος ο Alpha "στον αέρα" για χατήρι του

Πανικό προκάλεσε για ακόμη μια φορά στον Alpha ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης ανεβάζοντας τη τηλεθέαση στα ύψη. Ο δημοσιογράφος καταφέρνει σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο να κατακτά την πρώτη θέση στα νούμερα της τηλεθέασης, δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε η τελευταία του εκπομπή.

Ο Νίκος Μάνεσης είναι ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής που το κοινό εμπιστεύεται με κλειστά μάτια για την ενημέρωση του και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα μέσα από τα αποτελέσματα που φέρνει η AGB και τον καθιστά σχεδόν πάντα πρώτο.

Το Σάββατο (09/05), λοιπόν, ο γνωστός παρουσιαστής σημείωσε 21,9% στα νούμερα τηλεθέασης, αφήνοντας κατά πολύ πίσω του το πρόγραμμα του Star, το οποίο σημείωσε 12,9%. Η αντίστοιχη ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 βρίσκεται στο 11.7%, με το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Open να ακολουθεί με 11,9% και την ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ να σημειώνει 8,1%.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Επιστροφή βόμβα στον ALPHA

Alpha: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές - Αυτοί μένουν, αυτοί φεύγουν

Alpha: Επίθεση με πέτρες σε δημοσιογράφο - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

TAGS