Σοκαρισμένοι όλοι στον ΑΝΤ1 με το Κωνσταντίνου και Ελένης

Αδιανόητο αυτό που συνέβη

Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης χάρισε και χτες το Κωνσταντίνου και Ελένης στον ΑΝΤ1, δίνοντας την πρωτιά στην μεσημεριανή ζώνη!

Expand player

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την αγαπημένη σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου, αφού 20 χρόνια μετά το τέλος της συνεχίζει να χαρίζει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης!

Χτες μάλιστα αυτό που συνέβη δεν είχε προηγούμενο καθώς έφτασε στην απόλυτη κορυφή από όλη την μεσημεριανή ζώνη από τις 13:00 μέχρι και τις 17:00!

Συγκεκριμένα το Κωνσταντίνου και Ελένης σημείωσε 20,8% με δεύτερο να έρχεται το Shopping Star με 18,7%! Για την ιστορία χτες το επεισόδιο που είχε από το σίριαλ ο ΑΝΤ1 ήταν με τα "διπλώματα οδήγησης" "Οι σοφεράντζες".

Έτσι οι όποιες φήμες για "κόψιμο" της σειράς από τον ΑΝΤ1 θα πρέπει να θεωρούνται σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Άλλωστε το "χέρι που σε ταΐζει δεν το κόβεις"!

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης στην μεσημεριανή ζώνη της Δευτέρας (18/05):

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 20,8
  • ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 6,8
  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 13,1
  • Open: Open Ελλάδα 1,8
  • ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 18
  • ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι καραντίνα edition 15,2
  • STAR: Shopping Star 18,7
  • Mega: Μαρία η Άσχημη 9,7
  • Mega: Singles 10,3
  • Alpha: Ελένη 13,8

Κωνσταντίνου και Ελένης: Γιατί δεν δείχνει ποτέ ο ΑΝΤ1 αυτά τα 5 επεισόδια;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η σειρά του ΑΝΤ1 σαρώνει ακόμα και σήμερα στις επαναλήψεις και αυτό είναι λογικό αφού αγαπήθηκε όσο καμία άλλη.

Θα έχετε παρατηρήσει μάλιστα ότι το κανάλι του Αμαρουσίου δεν προβάλλει ποτέ 5 επεισόδια! Και αν για το ένα το γνωρίζαμε για τα άλλα 4 το ακούτε πρώτη φορά.

Αρχικά ήταν το επεισόδιο με το τέλος του κόσμου, όπου ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να μην το προβάλλει άλλο επειδή πρόδιδε την "ηλικία" της σειράς, ωστόσο το Athensmagazine.gr ανακάλυψε ακόμα δύο επεισόδια που δεν δείχνει πλέον το κανάλι.

Ποια είναι αυτά; Τα 2 πρώτα και τα 2 τελευταία! Και ο λόγος είναι απλός. Επειδή τα επεισόδια της σειράς είναι "αυτοτελή" και μπορούν να προβάλλονται με διαφορετική σειρά! Για παράδειγμα στα 2 πρώτα επεισόδια το σπίτι δεν έχει ακόμα "διαμορφωθεί" αφού η μεριά της Ελένης Βλαχάκης παραμένει σαλόνι ενώ στα 2 τελευταία προδίδει το τέλος!

Επομένως αφού λόγω τηλεθέασης το κανάλι συνεχίζει να προβάλλει την σειρά δεν μπορεί να δείξει αυτά τα επεισόδια γιατί θα πρέπει να την... τελειώσει στην συνέχεια.

Ωστόσο όλα τα επεισόδια μπορείτε να τα δείτε μέσω Youtube από το επίσημο κανάλι του ΑΝΤ1!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κωνσταντίνου και Ελένης: Δεν πάει το μυαλό σας πόσα χρήματα παίρνουν οι ηθοποιοί από τις επαναλήψεις κάθε επεισοδίου!

Αδιανόητο: Παίκτης του Survivor έπαιζε στο Κωνσταντίνου & Ελένης και δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς!