Από το γέλιο στο... κλάμα ο Νίκος Χατζηνικολάου

Τι συμβαίνει;

Δυσάρεστα ήταν τα νέα που έμαθε το πρωί της Τρίτης ο Νίκος Χατζηνικολάου, καθώς έχασε την πρωτιά στον πίνακα της AGB. Τι τηλεθέαση έκανε η εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω;

Expand player

Μπορεί το βράδυ της Δευτέρας να γέλαγε αμέριμνος στο δελτίο ειδήσεων -δείτε εδώ τον λόγο που γελούσε-, ωστόσο σήμερα το πρωί, έμεινε άναυδος με τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε η εκπομπή του στον Ant1, καθώς βγήκε δεύτερη. Καλεσμένοι στον πάνελ του, ήταν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, οι οποίοι έκαναν και μια ανακοίνωση -δείτε εδώ τι αποκάλυψε το ζευγάρι-.

Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό έκανε το απίστευτο 18,9%. Αυτό το ποσοστό είναι πραγματικά πολύ αξιόλογο για μια late night ζώνη, αλλά δυστυχώς το ότι τον πέρασε μια ταινία που έπαιζε απέναντι στο STAR είναι.. κακό! Δείτε τα νούμερα για τα υπόλοιπα προγράμματα παρακάτω:

Late night

  • ΑΝΤ1: Ενώπιος Ενωπίω 18,9
  • ALPHA: Μεσάνυχτα 14,5
  • STAR: Μυστηριώδης εξαφάνιση 22,1
  • ΣΚΑΙ: SWAT 6,1
  • Mega: Μαύρα μεσάνυχτα 3,4

"Πλησίασα στο τέλος...": Συγκλονίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου για το πρόβλημα υγείας που είχε περάσει στο παρελθόν

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, -πριν καιρό- είχε κάνει μια τρομερή εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν. "Ξέρω πώς είναι να πλησιάζεις στο τέλος...", είπε μεταξύ άλλων.

Ο γνωστός παρουσιαστής, δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του στην εκπομπή του "Ενώπιος, ενωπίω" όπου είχε καλεσμένο τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου. Όταν ο ηθοποιός, μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του, ο παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία και έκανε μια αποκάλυψη.

"Σε ρωτάω γιατί έχω περάσει και εγώ πολύ σοβαρές περιπέτειες με την υγεία μου και ξέρω τι σημαίνει να κάνει κανείς restart, να αισθανθεί δηλαδή ότι πλησίασε πολύ κοντά στο τέλος και ξανά αρχίζει. Έχει και θετική πλευρά", είχε δηλώσει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Μιας και αναφερθήκαμε στον παρουσιαστή του Ant1, δείτε εδώ τι συνέβη στον αέρα του δελτίου ειδήσεων.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δεν άντεξε και ξέσπασε ο Νίκος Χατζηνικολάου - Τι συνέβη;

Τέλος ο Νίκος Χατζηνικολάου από τον Ant1;

"Είστε σατανικοί μ..." - Πανικός με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Πλάκα κάνεις: Αυτός είναι ο αδερφός του Νίκου Χατζηνικολάου