Θρίλερ για τον Νίκο Ευαγγελάτο - Δεν πίστευε στα μάτια του

Τι συνέβη;

Άσχημα ήταν τα νέα που έμαθε, ο Νίκος Ευαγγελάτος, το πρωί του Σαββάτου. "Χτύπημα" για τον παρουσιαστή του Mega. Αναφερόμαστε, φυσικά, στα νούμερα τηλεθέασης της Παρασκευής 1ης Μαΐου, τα οποία δεν ήταν και τόσο καλά.

Expand player

Η εκπομπή του Mega, Live News, κάνει καθημερινά καταπληκτικά νούμερα τηλεθέασης -δείτε εδώ τα νούμερα για 30/04-, αφού όπως φαίνεται, ο κόσμος την έχει επιλέξει για την απογευματινή ενημέρωσή του. Ο παρουσιαστής είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού, καθώς έχει πολλά χρόνια εμπειρίας και τον γνωρίζει ο κόσμος.

Ωστόσο, χθες (01/05) τα νούμερα σημείωσαν μεγάλη πτώση, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να χάσει την πρώτη θέση στον πίνακα της AGB. Ωστόσο, να τονίσουμε, ότι λόγω της Πρωτομαγιάς και της ηλιόλουστης ημέρας, ο κόσμος θέλησε να κλείσει την τηλεόραση και να κάνει την βόλτα του στέλνοντας "μετακίνηση 6".

Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό έφτασε 4,8 σε αντίθεση με την εκπομπή "Εξελίξεις live" του ΣΚΑΙ, που έκανε 8,8. Δείτε αναλυτικά για τα υπόλοιπα προγράμματα παρακάτω:

Απογευματινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Μένουμε ALPHA 3,7
  • STAR: Elif 8,1
  • ΣΚΑΙ: Εξελίξεις live 8,8
  • ΑΝΤ1: Still standing 8,3
  • OPEN: Κορίτσια στον Ήλιο 6,6
  • Mega: Δύο Ξένοι 9,2
  • Mega: Live News 4,8

Ευαγγελάτος για εμβόλιο κορωνοϊού: "Να διώκεται ποινικά όποιος αρνείται να το κάνει"

Μια τοποθέτηση που ξέσπασε πόλεμο σχολίων έκανε ο Νίκος Ευαγγελάτος, μέσα από την εκπομπή του στο Mega, το απόγευμα της Πέμπτης!

Συγκεκριμένα ο έμπειρος δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης τόνισε πως όσοι αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα πρέπει να διώκονται ποινικά.

Φυσικά η άποψη αυτή δεν άρεσε στους περισσοτέρους με αποτέλεσμα από χτες να έχει ξεσπάσει ένας "μίνι πόλεμος" στα social media, με τον κόσμο ωστόσο να μην έχει ήδη "μαυρίσει" τον Νίκο Ευαγγελάτος και από τα ποσοστά που του δίνει στην τηλεθέαση της εκπομπής του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr την τοποθέτηση του Νίκου Ευαγγελάτου που προκάλεσε θύελλαν αντιδράσεων:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αποκλείεται: Αυτή είναι η ηλικία του Νίκου Ευαγγελάτου

Η τραπεζαρία της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου είναι τεραστίων διαστάσεων

Πλάκα κάνεις; Το υπνοδωμάτιο της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου είναι τεραστίων διαστάσεων