Παραιτήθηκε η Όλγα Τρέμη από την ΕΡΤ

«Βόμβα»

Την παραίτησή της από την ΕΡΤ υπέβαλε η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους. Με την ίδια να είχε επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από τέσσερα χρόνια αποχής!

Expand player

Η πολύπειρη δημοσιογράφος από τα τέλη Νοεμβρίου παρουσίαζε την εκπομπή «10», κάθε ημέρα εκτός της Παρασκευής.

«Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους η κυρία Ολγα Τρέμη υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «10» της ΕΡΤ1. Η διοίκηση της ΕΡΤ επιθυμεί να ευχαριστήσει την διακεκριμένη δημοσιογράφο για τη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση και τη σημαντική συμβολή της στην αντικειμενική ενημέρωση και την αξιοπιστία που οφείλει να υπηρετεί η ΕΡΤ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημόσια Τηλεόραση.

Επική γκάφα στην ΕΡΤ: Αντί για «μονάδες» έγραψαν... (photo)

Μπέρδεψαν τις «μονάδες» του ΕΟΔΥ, με τις... «μ@ν@ρ@ς» του ΕΟΔΥ, σε εκπομπή της ΕΡΤ. Σε ρεπορτάζ που έγινε στην εκπομπή «COVID-19: Συνεχής Ενημέρωση», έκαναν ένα τεράστιο λάθος στον τίτλο. Ενώ, «θύμα» του κορωνοϊού έχει πέσει και η ΕΡΤ, με το κανάλι να ανακοινώνει πριν λίγες μέρες το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού

Τα περισσότερα... στην παρακάτω φωτογραφία:

Βαρύ πένθος στην ΕΡΤ: Πέθανε ξαφνικά πασίγνωστη δημοσιογράφος!

Η ΕΡΤ αποχαιρετά με οδύνη την εκλεκτή συνάδελφο Σίσσυ Αρβανιτίδου, που έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως την Καθαρά Δευτέρα, ενώ την ίδια στιγμή ο χώρος πενθεί και τον θάνατο παρουσιαστή ειδήσεων!

Για περισσότερα από είκοσι χρόνια η Σίσσυ Αρβανιτίδου υπηρέτησε με πάθος τη δημοσιογραφία μέσα από τις συχνότητες της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, τόσο από τη σύνταξη της διεθνούς ειδησεογραφίας όσο και από την παρουσίαση της εκπομπής «Κοσμοδρόμιο» στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Ευγενής, καλλιεργημένη, άριστη επαγγελματίας, ακέραιος χαρακτήρας, κέρδισε την αγάπη των συναδέλφων της και την εμπιστοσύνη των ακροατών. Η προσφορά της στη δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι ανεκτίμητη και η απουσία της πραγματικά δυσαναπλήρωτη. Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά της στους συγγενείς και τους οικείους της.

ΕΡΤ: Νέα εκπομπή καθημερινά στις 16:00 αποκλειστικά για τον κορωνοϊό!

Έναρξη έκανε σημερινά η νέα καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ που αφορά αποκλειστικά την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την προστασία τους αλλά και με τα τρέχοντα γεγονότα γύρω από τον κορωνοϊό. Ωστόσομ, νωρίτερα δημόσια έκκληση έκανε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, δείτε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση.

Κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής θα είναι η Σταυρούλα Χρστοφιλέα και η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά στις 16:00 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Στο στούντιο θα βρίσκονται προσκεκλημένοι λοιμωξιολόγοι, ειδικοί επιστήμονες από όλους τους τομείς της Υγείας και εκπρόσωποι των αρμόδιων υγειονομικών αρχών, ενώ το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΕΡΤ θα μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ επί του θέματος, με εγκυρότητα και ψυχραιμία.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θεϊκή γκάφα στην ΕΡΤ: Έκανε την Ντόρα Μπακογιάννη... (photo)

Πασίγνωστη παρουσιάστρια επιστρέφει στην ΕΡΤ!

Άσχημα νέα για την Όλγα Τρέμη!