Διλήμματα: Η Ιωάννα δουλεύει μαζί με τον σύντροφο της. Αυτό έχει φέρει ένταση στην σχέση τους

Δείτε το σημερινό επεισόδιο

Δείτε την σημερινή (13/04) ιστορία από τα Διλήμματα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, μετά την χθεσινή που έσπασε κάθε ρεκόρ!

Expand player

Η Ιωάννα εδώ και λίγο καιρό έχει κάνει σχέση με τον Παύλο ο οποίος της ζήτησε να πάει να μείνουν μαζί και έτσι έγινε. Στην πορεία επειδή ήταν άνεργη την πήρε να δουλέψει στην εταιρία του και ενώ στην αρχή πήγαιναν όλα καλά αργότερα άρχισαν οι τσακωμοί διότι ήταν συνέχεια μαζί. Η Ιωάννα είναι σε δίλημμα να συνεχίσει να δουλεύει μαζί του, γιατί της αρέσει αυτό που κάνει ή να φύγει από την δουλειά για να μην χαλάσει η σχέση της;

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο Athensmagazine.gr:

Διλήμματα: "Η Σοφία τα έμπλεξε με τον κολλητό του άντρα της. Εκείνος δεν θέλει να συνεχίσουν, όμως η Σοφία τον έχει ερωτευτεί"

Δείτε την σημερινή (09/04) ιστορία από τα Διλήμματα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, μετά την χθεσινή που έσπασε κάθε ρεκόρ!

Η Σοφία είναι παντρεμένη με τον Νίκο και δεν τα πάνε πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες ήρθε να μείνει σπίτι τους ο κολλητός του Νίκου, ο Περικλής που χώρισε από τη γυναίκα του. Μια μέρα που η Σοφία παρηγορούσε τον Περικλή ήρθανε πιο κοντά και η Σοφία τον ερωτεύτηκε ενώ τώρα θέλει να χωρίσει από το Νίκο για να είναι μαζί του. Ο Περικλής της το απέκλεισε γιατί δεν θέλει να προδώσει τον κολλητό του και της είπε ότι θα φύγει από το σπίτι τους. Βρίσκεται σε δίλημμα, να αφήσει τον Περικλή να φύγει από το σπίτι και να ξεχάσει ότι έγινε μεταξύ τους ή να τον εκβιάσει ώστε να μείνει και να τον πείσει να είναι μαζί.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Διλήμματα: Η πρώην του Κώστα τον απάτησε και γύρισε μετανιωμένη. Να της δώσει δεύτερη ευκαιρία; (video)

Διλήμματα: "Ο σύντροφος της ξαδέρφης μου θέλει να κάνουμε σχέση! Να χωρίσω για να είμαι μαζί του;" (video)