Νέο μήνυμα από το Mega - Στέλνει ένα μεγάλο ευχαριστώ

Για τους καθημερινούς ήρωες

Το νέο trailer του MEGA στέλνει ένα νέο μήνυμα που έχει να κάνει με την πανδημία του κορωνοϊού και την δύσκολη περίοδο.

Expand player

Οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές του καναλιού ευχαριστούν τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό σε ολόκληρη τη χώρα αλλά και τους άλλους «καθημερινούς ήρωες»: από τους οδηγούς του ΕΚΑΒ και τους αστυνομικούς, μέχρι τους υπαλλήλους των σούπερ μάρκετ που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της φονικής πανδημίας. Έχει επηρεάσει όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, και μπορείτε να δείτε μερικές από τις αλλαγές στο κανάλι εδώ.

«Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στους καθημερινούς μας ήρωες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, στο γενναίο προσωπικό που προσφέρει ασταμάτητα τις υπηρεσίες του, στο εθνικό σύστημα υγείας της χώρας, στους γιατρούς που βρίσκονται στο δύσκολο μέτωπο των μονάδων εντατικής θεραπείας και όλων των μονάδων, στο νοσηλευτικό προσωπικό, το ΕΚΑΒ, τους φροντιστές, τους υπαλλήλους, τους εθελοντές μας και όλους αυτούς που βοηθούν τη χώρα μας να αντιμετωπίσει την αδιανόητη κρίση του κορωνοϊού».

«Δεν πιστεύω σε κορωνοϊούς αγόρι μου» - Μια νέα… επιστημονική προσέγγιση για την πανδημία (video)

Καθημερινά ακούμε διαφορετικές εκτιμήσεις για την πορεία του κορωνοϊού, αλλά ήρθε η ώρα να ακούσουμε και μια… νέα επιστημονική προσέγγιση, από μια κυρία από την Πάτρα, που βλέπει θεωρίες συνωμοσίας και δεν πιστεύει σε κανέναν τέτοιον ιό. Την ίδια ώρα, βέβαια, στην Νέα Υόρκη επικρατούν εικόνες πολέμου.

Περιμένοντας στην ουρά έξω από την τράπεζα προκειμένου να εισπράξει τη σύνταξή της χωρίς να τηρεί τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας, η «θαρραλέα» Πατρινή μίλησε στην κάμερα του MEGA για το ζήτημα, αναφέροντας τη γνώμη της.

«Δεν πιστεύω σε αυτά. Τέρμα, δεν υπάρχει κορωνοϊός, δεν υπάρχει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά και της ευχόμαστε να μην της «χτυπήσει» την πόρτα ο κορωνοϊός.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

MEGA: Επιστροφή "βόμβα" στο κανάλι

Αλλαγές στο Mega - Ποια η απόφαση του καναλιού;