Big Brother: Η μεγάλη ανατροπή που αλλάζει τα δεδομένα

«Βόμβα»

Το Big Brother ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση, με την ημερομηνία έναρξης να έχει ήδη ανακοινωθεί. Το πρώτο ριάλιτι που είχε εμφανιστεί στην χώρα μας, αναμένεται να μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες μέσα από το τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Expand player

Ήδη, οι άνθρωποι της παραγωγής τρέχουν όλες τις εξελίξεις, μέχρι την πρεμιέρα του διάσημου ριάλιτι εγκλεισμού, όπως για παράδειγμα την κατασκευή που θα υποδεχθεί τους παίκτες και θα έχει τις υποδομές για την κάλυψη της καθημερινότητάς του, αλλά και τα πρόσωπα που θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι. Μάλιστα φουντώνουν οι φήμες για την συμμετοχή γνωστού παίκτη του Survivor στο Big Brother, μετά από την αποχώρηση του από γνωστό κανάλι.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, η νέα έκδοση του Big Brother αναμένεται να έχει μία μεγάλη αλλαγή αναφορικά με την μορφή που θα έχει. Συγκεκριμένα, η καταγραφή θα γίνεται 24 ώρες το 24ωρο και όχι 23 ώρες, όπως το γνωρίζαμε.

Αποκάλυψη «βόμβα» για Ανδρέα Μικρούτσικο και Big Brother (Video)

Σε λίγες μέρες πρόκειται να ξεκινήσει το Big Brother στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ με πολλά να έχουν ακουστεί για την συμμετοχή ή όχι του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Απάντηση σε αυτό το ερώτημα έδωσε η Ερασμία Μάνου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ότι θα είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Big Brother, θα το ήξερα με αυτή τη λογική». Ενώ, για το αν θα πήγαινε στο Big Brother, αν του έγινε πρόταση από το YFSF και τι θα απαντούσε στην κόρη του αν του έλεγε πως θέλει να πάει σε ριάλιτι μοντέλων απάντησε πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής.

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Τον φιλοξενεί ακόμη η μητέρα μου» είπε η Ερασμία Μάνου αιτιολογώντας μία προηγούμενη δήλωσή του όπου χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Μικρούτσικο ως δεύτερο πατέρα της.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ότι δεν πάψαμε να είμαστε ποτέ οικογένεια. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέρασε μία περίοδο που ήθελε να έχει αποστάσεις απ' όλους όχι μόνο απο εμένα».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τηλεοπτική βόμβα: Νικητής του Survivor "κόπηκε" από το Big Brother!

Πασίγνωστος Youtuber, πρώην αντιδήμαρχος και μια διαζευγμένη μητέρα στο Big Brother! (Video)

Big Brother: Δεν φαντάζεστε ποια θα είναι η "φωνή" του μεγάλου αδερφού!