Διλήμματα: Η Φαίδρα έχει εξωσυζυγική σχέση. Ο εραστής της, της ζητά χρήματα για να μην μιλήσει στον άντρα της

Δείτε το σημερινό επεισόδιο!

Δείτε την σημερινή (04/03) ιστορία από τα Διλήμματα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, μετά την χθεσινή που έσπασε κάθε ρεκόρ!

Expand player

Η Φαίδρα είναι παντρεμένη όμως έκανε κρυφά δεσμό. Μια μέρα παραλίγο να τους πιάσει ο άντρας της όμως η μητέρα της την κάλυψε λέγοντας πως είναι ο ξάδερφος της από το χωριό. Έτσι γνωρίστηκε με τον σύζυγο της και βρήκε τρόπο να μπαινοβγαίνει στο σπίτι τους με άνεση. Ξαφνικά ο Βαγγέλης γύρισε και την απείλησε πως αν δεν του δώσει χρήματα θα τα αποκαλύψει όλα στον άντρα της. Είναι σε δίλημμα να υποκύψει στον εκβιασμό του εραστή της για να μην χαλάσει τον γάμο της ή όχι;

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο Athensmagazine.gr:

Διλήμματα: Ο εραστής της Θάλειας χώρισε από την κοπέλα του και της ζητά να κάνει το ίδιο για να είναι μαζί

Δείτε την σημερινή (26/02) ιστορία από τα Διλήμματα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, μετά την χθεσινή που έσπασε κάθε ρεκόρ!

Η Θάλεια είναι παντρεμένη και πρόσφατα έκανε εξωσυζυγική σχέση. Ο εραστής της ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό με μια κοπέλα όμως η μητέρα του της αποκάλυψε την παράνομη σχέση τους και χώρισαν. Τώρα εκείνος ζητά από την Θάλεια να χωρίσει για να είναι μαζί. Είναι σε δίλημμα, να χωρίσει τον άντρα της και να μείνει με τον εραστή της;

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο Athensmagazine.gr:

Διλήμματα: Η Αθηνά ανακάλυψε ότι ο σύντροφος της την απατά ενώ ο παλιός της συμμαθητής, της εξομολογήθηκε τον έρωτα του

Δείτε την σημερινή (25/02) ιστορία από τα Διλήμματα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, μετά την χθεσινή που έσπασε κάθε ρεκόρ!

Τους τελευταίους τρεις μήνες η Αθηνά έχει γνωρίσει τον Δημήτρη με τον οποίο περνάει πολύ καλά και σκοπεύουν να πάνε πιο σοβαρά.

Το μόνο της πρόβλημα είναι ότι εκείνος δουλεύει πολύ και δεν βρίσκονται συχνά. Πρόσφατα συναντήθηκε τυχαία με έναν παλιό συμμαθητή της και άρχισαν να κάνουν πολύ παρέα. Εκείνος της έβαλε άσχημες σκέψεις στο μυαλό για τον Δημήτρη, έτσι αποφάσισε να βάλει συσκευή ηχογράφησης στο σπίτι του και ανακάλυψε πως όντως υπάρχει άλλη γυναίκα.

Την ίδια στιγμή ο παλιός της φίλος βρήκε την ευκαιρία να εκδηλώσει τον έρωτα του για εκείνη. Είναι σε δίλημμα να μείνει με τον συμμαθητή της ή να συγχωρήσει τον σύντροφο της και να παντρευτεί;

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Διλήμματα: Η πρώην του Κώστα τον απάτησε και γύρισε μετανιωμένη. Να της δώσει δεύτερη ευκαιρία; (video)

Διλήμματα: "Ο σύντροφος της ξαδέρφης μου θέλει να κάνουμε σχέση! Να χωρίσω για να είμαι μαζί του;" (video)