Αν ήμουν πλούσιος: Η Δάφνη ζητά βοήθεια απ’ τον Πέτρο - Τι θα δούμε σήμερα (25/2);

Όλες οι εξελίξεις

Χαμός και στο σημερινό επεισόδιο (25/2) της σειράς "Αν ήμουν πλούσιος'. Η Δάφνη υποψιάζεται τον Αλέξη, όταν τον ακούει να λέει στον Φοίβο πως δεν πρέπει να αναφέρεται στην απαγωγή του.

Expand player

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ΑΝΤ1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 112

Η Δάφνη υποψιάζεται τον Αλέξη, όταν τον ακούει να λέει στον Φοίβο πως δεν πρέπει να αναφέρεται στην απαγωγή του. Ο Σωτήρης, αφού αποκαλύψει την... παράλογη εικασία του πως η Χριστίνα είναι έγκυος στο παιδί του Βρανά, καταλήγει στο να πιαστεί στα χέρια μαζί του. Ο Μουρούνας, θέλοντας να εντυπωσιάσει τη Μόνικα, της προτείνει να απαγάγει και να βασανίσει τον Βρανά για χάρη της, ο οποίος καταφέρνει τελικά να έρθει πιο κοντά με τη Χριστίνα με αφορμή την κακή συμπεριφορά του Σωτήρη. Παράλληλα, η Δάφνη ζητά βοήθεια απ’ τον Πέτρο για να διαλευκάνει το θέμα της απαγωγής του Φοίβου, και έτσι η Μυρτώ συναντάει ξανά τον Ντίνο με σκοπό να βρουν πού κρύβει τα χρήματα. Την ίδια στιγμή, όμως, η «απαγωγή» του Βρανά παίρνει μια αναπάντεχη εξέλιξη...

Να υπενθυμίσουμε αυτό που προσπάθησε να αποκαλύψει ο Μάνος εδώ, σε περίπτωση που δεν το θυμάστε.

Youweekly.gr

Αν ήμουν πλούσιος: "Η Βενετία πάει στο σπίτι του Βρανά..."- Τι είδαμε στο επεισόδιο (21/2);

Χαμός και στο επεισόδιο (21/2) της σειράς "Αν ήμουν πλούσιος'. Η Μυρτώ με τον Πέτρο στήνουν παγίδα για να πιάσουν τον Ντίνο, αλλά τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ANT1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 110

Στη βραδιά των εγκαινίων του πολυχώρου της Δάφνης, ο Αλέξης κατηγορεί τον Μουρούνα ως υπεύθυνο για την εξαφάνιση του πατέρα της Δάφνης, αλλά εκείνος το αρνείται. Η Βενετία πάει στο σπίτι του Βρανά και ζητάει εξηγήσεις γι’ αυτό που είπε ο Σωτήρης στη Χριστίνα, όταν υπόγραψε το διαζύγιο... Η ένταση, όμως, είναι μεγάλη και η καρδιά της πιέζεται. Ο Βρανάς την πάει σπίτι και εκεί βρίσκει τη Χριστίνα που, έχοντας άλλη μια ζάλη, κάνει τον Βρανά να την πάει στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, η Δάφνη και ο Αλέξης κάνουν έρωτα για πρώτη φορά μετά το χωρισμό τους, με τη Δάφνη να νιώθει περίεργα με αυτό, ενώ η Μυρτώ με τον Πέτρο στήνουν παγίδα για να πιάσουν τον Ντίνο, αλλά τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, το σχέδιο της επένδυσης ολοκληρώνεται, η Μελίνα είναι τρισευτυχισμένη, αλλά η χαρά της δεν θα κρατήσει για πολύ...

Youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Μάνος προσπαθεί να αποκαλύψει... Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (24/2)

Αν ήμουν πλούσιος: "Η Βενετία πάει στο σπίτι του Βρανά..."- Τι θα δούμε σήμερα (21/2);