Αν ήμουν πλούσιος: Ο Μάνος είναι πολύ κοντά στο... Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (13/2)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ANT1 «Αν ήμουν πλούσιος» με τον Μάνο να είναι πολύ κοντά στο να τα ξαναβρεί με τη Σμαράγδα, ενώ ο Θεοχάρης τα φτιάχνει με την Ξένια! Παράλληλα στο Tv24 που κυκλοφορεί σ' όλα τα περίπτερα μπορείτε να δείτε όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις από αγαπημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης!

Expand player

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον AΝΤ1:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 104

Ο Μάνος είναι πολύ κοντά στο να τα ξαναβρεί με τη Σμαράγδα, ενώ ο Θεοχάρης τα φτιάχνει με την Ξένια! Τα χρήματα της Μόνικας δεσμεύονται από τον οργανισμό του λαχνού και εκείνη μαζί με τον Βρανά κάνει ό,τι μπορεί, για να πείσουν τους υπεύθυνους πως το βίντεο που τους έδωσε η Ξένια είναι πλαστό! Η Χριστίνα βρίσκεται σε αδιέξοδο με τη συμπεριφορά του Σωτήρη, την ώρα που εκείνος ετοιμάζεται να επενδύσει στην πρόταση της Μελίνας. Ο Αλέξης προσπαθεί να πείσει τη Δάφνη να κάνει το ίδιο, όταν ένα περίεργο σημείωμα, που υπόσχεται να της πει αλήθειες για τον άντρα που έχει δίπλα της, τον αποσυντονίζει... Ποιος είναι τελικά ο μυστηριωδώς εξαφανισμένος πατέρας της Δάφνης και τι σχέση μπορεί να έχει μαζί του ο Μπάμπης Μουρούνας;

Όσα μας περιμένουν στο αυριανό (14/2) επεισόδιο του Αν ήμουν πλούσιος

Η κόντρα του Μάνου και της Μελίνας φτάνει στα άκρα, με τη Σμαράγδα να προσπαθεί να βρει μια συμβιβαστική λύση, κάτι που θα προκαλέσει την οργή του Μάνου. Παράλληλα, ο Σωτήρης ανακοινώνει στη Χριστίνα ότι θα επενδύσει στο σχέδιο της Μελίνας και το ένα εκατομμύριο που έχουν κλειστό στην τράπεζα, ενώ η Βενετία ζητάει επιτακτικά την παρουσία του Σωτήρη στο σπίτι, προκειμένου να βοηθήσει τον Θεοχάρη στα ερωτικά του.

Ο Πέτρος κι η Μυρτώ δεν καταφέρνουν να συναντήσουν τον μυστηριώδη άντρα που απειλεί να ξεσκεπάσει τα ψέματα του Αλέξη, την ώρα που η Δάφνη συγκινείται απ’ τον Μουρούνα που της παρουσιάζεται ως φίλος του εξαφανισμένου πατέρα της, ενώ την πείθει να προχωρήσει στην επένδυση της Μελίνας. Παράλληλα, ένας επικίνδυνος άντρας θα επισκεφθεί το σπίτι του Αλέξη, με στόχο… τον Φοίβο, ενώ την ίδια στιγμή, η Μόνικα θα ανακαλύψει το ένοχο μυστικό του Μουρούνα, που έχει να κάνει με μια... εξαφάνιση.

Άγριες Μέλισες: Η Μυρσίνη ζητάει τη βοήθεια της Ασημίνας! Εξελίξεις "βόμβα" στο σημερινό (13/02) επεισόδιο!

Σας έχουμε όλες τις "καυτές" εξελίξεις που θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς 'Άγριες Μέλισσες". Ο Μιλτιάδης προσκαλεί τη Βιολέτα στο σπίτι του και αποκαλύπτει στη Θεοδοσία και στον Λάμπρο το δεσμό τους.

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα (13/2) στον ANT1:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 73

Φοβούμενη ότι ο Κυπραίος κρύβει κάτι πολύ σκοτεινό, η Ασημίνα εναντιώνεται στο γάμο του με την Ελένη. Ο Νέστορας υπόσχεται στην Ανέτ ότι θα τη βοηθήσει να βρουν τον χαμένο γιο της. Η Ουρανία κι ο Τόλλιας νιώθουν ενοχές που ήρθαν κοντά και προσπαθούν να αποφύγουν τα χειρότερα. Ο Μιλτιάδης προσκαλεί τη Βιολέτα στο σπίτι του και αποκαλύπτει στη Θεοδοσία και στον Λάμπρο το δεσμό τους.

Πώς θα τη δεχτούν εκείνοι στο σπίτι τους; Η Μυρσίνη ζητάει τη βοήθεια της Ασημίνας με σκοπό να αποτρέψει την απόφαση του Νικηφόρου να φύγει με την Ασημίνα για το Παρίσι. Μία απροσδόκητη εμφάνιση στο σπίτι του Νέστορα, φέρνει τον Κυπραίο αντιμέτωπο με το σκοτεινό παρελθόν του και απειλεί να ανατρέψει τα σχέδια του γάμου του Κυπραίου με την Ελένη…

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κλειώ έρχεται πάλι κοντά με τον Κωστή! Εξελίξεις "φωτιά" στο σημερινό (13/02) επεισόδιο!

TiVi ΣΙΡΙΑΛ: Η Δρόσω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας - Μεγάλες ανατροπές και τραγικές εξελίξεις!

Μην Ψαρώνεις: Η Στέλλα καταφεύγει στα "μεγάλα μέσα"... Όλες οι εξελίξεις του σημερινού (13/02) επεισοδίου!

Δείτε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr