Έρωτας Μετά: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο σημερινό (27/01) επεισόδιο!

Όλα όσα θα δούμε πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Καταιγιστικές είναι οι σημερινές (27/1) εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του AlphaTv «Έρωτας Μετά»! H Αντιγόνη επιστρέφει και έρχεται αντιμέτωπη με τον Κων/νο που πλέον ξέρει την αλήθεια για τον θάνατό του πατέρα του. Τι είδαμε όμως στο τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς;

Expand player

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε σήμερα!


Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 54

Η αποκλειστική νοσοκόμα του Κων/νου του αποκαλύπτει ότι η Άννα είναι ζωντανή και πως αν αποκαλύψει την αλήθεια θα τη σκοτώσουν. Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής αποκαλύπτουν ότι το όπλο της Μάγδας δεν έχει εκπυρσοκροτήσει ποτέ, πράγμα που σημαίνει ότι τόσο καιρό κάποιον καλύπτει.

Ο Παπαδόπουλος καταφέρνει να ξεφύγει από το σπίτι της Ιτιάς, συναντάει τον Τόνι και του δίνει το κινητό για να μάθει τι περιέχει και σε ποιον ανήκει. Τέλος η Αντιγόνη επιστρέφει και έρχεται αντιμέτωπη με τον Κων/νο που πλέον ξέρει την αλήθεια για τον θάνατό του πατέρα του.

Γυναίκα χωρίς Όνομα: Ο Νίκος δραπετεύει! Εξελίξεις "βόμβα" στο σημερινό (27/01) επεισόδιο!

Ραγδαίες είναι οι σημερινές (27/1) εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα, στον ΑΝΤ1! Ο Χατζής εξοργίζεται καθώς βλέπει πως χάνει έδαφος για την καρδιά της Μαρίνας! Τι είδαμε όμως στο τελευταίο επεισόδιο της καθημερινής δραματικής σειράς;

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 86

Ο Νίκος δραπετεύει με την βοήθεια της Μάρθας. Η Μαρίνα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει την Κάτια ασφαλή. Ο Φώτης προσπαθεί να έχει από κοντά την Μάρθα για να ελέγχει τις κινήσεις της, αφού είναι σίγουρος πως τους παίζει άσχημο παιχνίδι και συνεργάζεται με τον Νίκο. Η Σοφία πληρώνει τον Δημήτρη με το ίδιο νόμισμα, αφού το σχέδιό της για να ξαναπάρει πίσω το παιδί τους, πετυχαίνει με την βοήθεια της Γιώτας.

Ο Αστυνόμος καλεί και πάλι τη Μαρίνα, η οποία αρχίζει και φοβάται ότι κάτι έχει καταλάβει… Οι νέες εξετάσεις της Ρένας δείχνουν πως το πρόβλημα υγείας της δεν έχει υποχωρήσει. Ο Χατζής εξοργίζεται καθώς βλέπει πως χάνει έδαφος για την καρδιά της Μαρίνας, που δείχνει να έρχεται και πάλι κοντά με τον Μιχάλη.

8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας μετακομίζει στην Αθήνα! Συγκλονιστικές εξελίξεις στο σημερινό (27/01) επεισόδιο!

Συγκλονιστικές οι σημερινές (27/1) εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις»! Ο Μάρκος ζητάει από τη Ναυσικά να κάνουν ανακωχή προκειμένου να σταθούν στον Οδυσσέα! Τι είδαμε όμως στο τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς;

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!


ΔΕΥΤΕΡΑ 27/1 (ΕΠ 155) :

Ο Οδυσσέας μετακομίζει στην Αθήνα, προκειμένου να είναι κοντά στην Έρση που μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο Μιχαήλ αποφασίζει να ακολουθήσει τη συμβουλή της Λουκίας και μαζεύει όλα τα ρούχα και τα παιχνίδια της Αριάδνης, προκειμένου να τα δωρίσει. Σε σχέση όμως με τη Ρωξάνη, το κλίμα ανάμεσά τους παραμένει ψυχρό. Η Ιφιγένεια αναλαμβάνει να προσέχει τη Νόνα τώρα που ο Οδυσσέας θα λείπει στην Αθήνα. Η Σμαράγδα ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Σίμο. Ο Μάρκος ζητάει από τη Ναυσικά να κάνουν ανακωχή προκειμένου να σταθούν στον Οδυσσέα στη δύσκολη φάση που περνάει. Ο Δημήτρης πιέζει τον Μητροφάνη να προχωρήσει με το σχέδιο κατά της Ηλιάνας, ενώ εκείνη δείχνει να βρίσκει έναν σύμμαχο στο πρόσωπο του Αλέκου. Ο Μιλτιάδης μαθαίνει για το χρέος της Κατερίνας στην πιστωτική και γίνεται έξαλλος. Η Ολυμπία, στην προσπάθειά της να σώσει το σκυλάκι της, σηκώνεται ενστικτωδώς από το αναπηρικό καρότσι και κάνει δύο βήματα..


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 156:

Περίληψη Επεισοδίου: Σίμος και Εύα χαίρονται πολύ που η κόρη τους περπάτησε και ανακτούν ελπίδες για το μέλλον της. Ο Μιλτιάδης μαθαίνει όλη την αλήθεια πίσω από το χρέος της Κατερίνας και ο Φοίβος του εξομολογείται ότι αυτός την «ξελάσπωσε». Ο Οδυσσέας πιέζει τον Έκτορα να του πει πού μένει ο σύντροφος του νεκρού μοντέλου και την ίδια μέρα τον επισκέπτεται. Τα πράγματα κορυφώνονται γρήγορα και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και οδηγούνται στο τμήμα. Η Σμαράγδα φαίνεται να έχει πάρει στα σοβαρά τη σχέση της με τον Σίμο, ο Λουκάς όμως συνεχίζει να την …προσγειώνει. Ο Νικηφόρος συστήνει την Ευγενία στον Μάρκο και όλα δείχνουν πως θα γίνει η καινούρια του γραμματέας. O Έκτορας συνεχίζει να ερευνά ποιος τον πυροβόλησε πριν 2 μήνες και πάει σε ένα γυμναστήριο για να συναντήσει κάποιον που ξέρει πολλά γι’ αυτή την υπόθεση. Η Ναυσικά δέχεται μια επίσκεψη στο εργαστήριο που την κλονίζει αφάνταστα!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Άγριες Μέλισσες: Εξελίξεις που σοκάρουν στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας (27-30/1)!

Έρωτας Μετά: Η Αντιγόνη επιστρέφει! Εξελίξεις "βόμβα" στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας (27- 30/1)!

Διαβάστε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr