Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος ανακαλύπτει ένα ένοχο μυστικό! Ανατριχιαστικές οι σημερινές εξελίξεις!

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε σήμερα!

Ανατριχιαστικές οι σημερινές εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1! Ο Κυπραίος ανακαλύπτει ένα ένοχο μυστικό! Τι είδαμε όμως στο τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς;

Expand player

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 60

Η Ελένη οργισμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, του ζητάει να μείνει μακριά της, αφήνοντας τον βαθιά πληγωμένο.

Στο χωριό κανείς δεν δείχνει να πιστεύει την ιστορία που κατέθεσε ο Μελέτης και ο Κυπραίος, ενώ όλοι αρχίζουν πλέον ν’ αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον μυστηριώδη ξένο που ακούει στο όνομα… Θωμάς Κυπραίος. Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος παίρνει με το έτσι θέλω την Ασημίνα απ’ το πατρικό της ενώ αποφασίζει να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να αλλάξει γνώμη στο γιο της ή οι σχέσεις του Νικηφόρου με την οικογένεια του θα διαταραχθούν οριστικά; Απ’ την άλλη ο Λάμπρος μαθαίνει πως η Θεοδοσία διαβάλλει την Ελένη στους συγχωριανούς τους και συγκρούεται έντονα μαζί της.

Η Ελένη μαθαίνει για τον τσακωμό της Ασημίνας και της Μυρσίνης και αποφασίζει να την γλυτώσει απ’ τα χέρια των Σεβαστών. Την ίδια στιγμή ο Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισμένος πως ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του… Νέστορα.

Έλα στη θέση μου: Συγκλονίζουν οι σημερινές (22/01) εξελίξεις!

Συγκλονιστικές είναι οι σημερινές (22/01) εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά "Έλα στη θέση μου". Μετά τον τσακωμό του Βλάση με τον Μένιο, θα δούμε την Μαρίνα να φιλάει τον Βλάση την ώρα που... κοιμάται!

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε απόψε!

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 83

Ο Θοδωρής αποκαλύπτει στη Μαρίνα πως θέλει να σταματήσει να είναι μόνος κι εκείνη του υπόσχεται βοήθεια με μαθήματα φλερτ.

Η Λατάνια μαθαίνει από τον Αχιλλέα για το χωρισμό του με τη Ρενάτα και όταν της το λέει εκείνη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Ο Λεωνίδας προσπαθεί να βάλει το Μάρκο στη θέση του, αλλά τα βρίσκει σκούρα, ενώ ο Μίμης βλέπει τη Μαρίνα να φιλάει τον Βλάση την ώρα που κοιμάται.

Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσης όταν το μάθει; Τι θα κάνει ο Μάρκος όταν η Ρενάτα τον φιλήσει νομίζοντας πως είναι ο Αχιλλέας;

Έρωτας Μετά: Εξελίξεις "βόμβα" στο σημερινό (22/1) επεισόδιο!

Μετά το χθεσινό επεισόδιο που μας καθήλωσε, η Λαμπρινή προειδοποιεί τον Αποστόλη και βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο! Καταιγιστικές είναι οι σημερινές (22/01) εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του AlphaTv «Έρωτας Μετά»!

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε σήμερα!
Επεισόδιο: 52

Ο Τόνι βρίσκει τον Γιώργο αιμόφυρτο στο δρόμο και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο, την ίδια στιγμή που η Νόρα τον περιμένει στο σπίτι. Ο Νίκος λέει στον Χρήστο ότι η υπόθεση της Άννας ξανάνοιξε, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στον δεύτερο.

Η Λαμπρινή προειδοποιεί τον Αποστόλη να προσέχει μετά τη σύγκρουσή του με τον Παράσχο, χωρίς όμως να ξέρει ότι ο τελευταίος την παρακολουθεί. Τέλος, ο Νίκος πηγαίνει στο γραφείο του Παπαδόπουλου ζητώντας εξηγήσεις για τα γεγονότα με την Αλίκη. Έξι μήνες πριν το ατύχημα, ο Κωνσταντίνος παρακολουθώντας την Άννα, την βλέπει μαζί με τον Δημήτρη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γυναίκα χωρίς όνομα: Όλες οι εξελίξεις για το σημερινό (22/01) επεισόδιο!

Μην Ψαρώνεις: Η Ιφιγένεια σφίγγει επικίνδυνα τον κλοιό γύρω από τον Λεωνίδα! Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (22/1) επεισόδιο!

Διαβάστε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr