8 λέξεις: Απίστευτες εξελίξεις! Με φρίκη η Έρση αντικρίζει μέσα στο ατελιέ, το μαχαιρωμένο πτώμα της Φωτεινής

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Το προηγούμενο επεισόδιο να είχε καθηλώσει επίσης με τις εξελίξεις!

Expand player

Τι θαΚαταιγιστικές εξελίξεις στις 8 Λέξεις σήμερα 21/1 καθώς η Έρση με φρίκη αντικρίζει μέσα στο ατελιέ, το μαχαιρωμένο πτώμα της Φωτεινής. δούμε απόψε στην σειρά του ΣΚΑΙ:

ΤΡΊΤΗ 21/01 (ΕΠ.149) :

Με φρίκη η Έρση, όταν επιστρέφει … αντικρίζει μέσα στο ατελιέ, το μαχαιρωμένο πτώμα της Φωτεινής. Καλεί αμέσως την αστυνομία κι από ΄κει και πέρα τα πράγματα παίρνουν μια τροπή που δεν θα φανταζόταν ποτέ κανένας. Η Έρση καταθέτει στην αστυνομία όλη τη νύχτα και είναι καταρρακωμένη, ενώ ο Οδυσσέας ο οποίος είναι στην Αθήνα, εξακολουθεί να μην ξέρει ακόμα τίποτα και ανησυχεί γιατί δεν μπορεί να τη βρει στο τηλέφωνο. Στο μεταξύ ο Σίμος και η Σμαράγδα περνούν μια ολόκληρη βραδιά στην παραλία, όπου εξομολογούνται ο ένας στον άλλον προσωπικά τους πράγματα, για να καταλήξουν να παραδεχτούν ότι είναι ερωτευμένοι και να αποφασίσουν, παρά τις δυσκολίες που έχουν στη ζωή τους, να το ζήσουν κι όπου βγει! Η επόμενη μέρα της δολοφονίας της Φωτεινής, είναι πολύ δύσκολη για όλους. Πρώτα-πρώτα για την Έρση, που το ξημέρωμα τη βρίσκει ακόμα στο αστυνομικό τμήμα να καταθέτει και μετά για τον Οδυσσέα, που επιτέλους μαθαίνει από τον Σπύρο τι έχει συμβεί και ξεκινάει με τον Μάρκο και την Ναυσικά να επιστρέψουν στην Κέρκυρα….

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150:

Ο Οδυσσέας φτάνει Κέρκυρα κι αναλαμβάνει να παρηγορήσει την Έρση που δεν λέει να συνέλθει από τη θέα της νεκρής Φωτεινής. Ο Μάρκος εκμεταλλεύεται τον χρόνο που έχει με τη Ναυσικά και την πολιορκεί. Παράλληλα ζητάει από τον Έκτορα να πάει στην Κέρκυρα, να αναλάβει την υπόθεση, σε περίπτωση που μπλέξει η Έρση. Η Σμαράγδα παραδέχεται στον Λουκά πως είναι ερωτευμένη με τον Σίμο κι εκείνος χαίρεται με την ευτυχία της. Ο Αλέκος πιέζει την Ηλιάνα να φύγουν μαζί από την Κέρκυρα. Ο Σπύρος και η Ιφιγένεια λαμβάνουν ένα «περίεργο» δώρο γάμου από τον Βαγγέλη. Ο Μιχαήλ λέει ψέματα στην Ρωξάνη για να αποφύγει το κήρυγμα και πάει στο νεκροταφείο. Εκεί γνωρίζει μια γυναίκα που περνάει το ίδιο δράμα με εκείνον και πιάνει κουβέντα μαζί της. Η αστυνομία καλεί την Έρση για συμπληρωματική κατάθεση, γεγονός που προκαλεί ανησυχία καθώς όλα δείχνουν πως έχει μπει στο κάδρο των υπόπτων. Η Σμαράγδα απολύει την Ευγενία, ενώ Σίμος κι Εύα ξεκαθαρίζουν στην Ολυμπία πως ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

Τρόμος για την Elif!

Τρομερές είναι σημερινές (21/01) εξελίξεις στην Elif, καθώς η Ελίφ απειλείται από κάτι παιδιά στο σχολείο και την σώζει ο Γιουσούφ.

Τι θα δούμε στη σειρά του Star:

Τρίτη 21/1

Επεισόδιο 504

Η Ζεϊνέπ και το αφεντικό της έχουν μια συνάντηση σε μια εταιρία, που είναι μακριά. Το αφεντικό της, ο Εμράχ της λέει πως θα την πάει εκείνος σπίτι της μετά το τέλος της συνάντησης. Η Αρζού λέει στον Ουμίτ πως η Γκόντζα θα υπογράψει τελικά τα χαρτιά.

Η Γκόντζα μιλάει στον Ερκούτ για την απαίτηση της Αρζού. Ο Ερκούτ της προτείνει να την απειλήσει με τον Ουμίτ αλλά η Γκόντζα θέλει κάτι πιο δυνατό για να την νικήσει. Ο Ουμίτ κάνει μια έρευνα για τον Γιουσούφ και το παρελθόν του και ανακαλύπτει τον χαμό της οικογένειάς του. Η Αρζού σκέφτεται πως χρειάζονται κάτι για να ησυχάσουν μια και καλή από αυτόν.

Η Αρζού θυμάται τη μέρα που η Μελέκ ήρθε στο σπίτι της για να βρει την Ελίφ καθώς νόμιζε πως ο Γιουσούφ είναι δικός της άνθρωπος. Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι του Βεϊσελ για να πάρει πίσω τη Ζεϊνέπ και τη βλέπει με το αφεντικό της στο αυτοκίνητό του. Ο Σελίμ βλέπει τον Εμράχ να την ακουμπάει στον ώμο αλλά ο Εμράχ της δίνει απλά συγχαρητήρια για την καλή δουλειά της. Ο Σελίμ παρεξηγεί τη σκηνή και πιστεύει πως η Ζεϊνέπ τον απατάει.

Η Ελίφ απειλείται από κάτι παιδιά στο σχολείο και την τελευταία στιγμή τη σώζει ο Γιουσούφ. Η Αϊλά πηγαίνει στο σπίτι του Βεϊσέλ και είναι πολύ χαρούμενη που βλέπει ξανά τον Μουράτ. Αυτή τη φορά γνωρίζει και τη Ζεϊνέπ αλλά ζηλεύει γιατί δεν ξέρει ποια είναι. Όταν ο Βεϊσέλ της λέει πως είναι η αδελφή του Μουράτ ηρεμεί…Είστε fan της σειράς; Μπορείτε να διαβάσετε ένα σούπερ αποκλειστικό για τη σειρά "Elif".

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βόμβα στον ΑΝΤ1: Κόβεται μετά από 2 χρόνια!

Πέτα τη Φριτέζα: Ο Ανδρέας βγαίνει από το... σκοτεινό τούνελ και καταλαβαίνει όλη την αλήθεια!

Αν ήμουν πλούσιος: Όλες οι εξελίξεις για το σημερινό (21/01) επεισόδιο!

Διαβάστε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr