Θυμάστε την Ρόζμαρι από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Σήμερα, 20 χρόνια μετά, είναι μια άλλη!

Μια κούκλα!

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Τζάσμιν», πριν 2 μήνες, πολλοί επώνυμοι τίμησαν με την παρουσία τους τους συντελεστές της παράστασης.

Expand player

Ανάμεσά τους και η ηθοποιός Ισαβέλλα Βλασιάδου που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο «Ρόζμαρι» στην τηλεοπτική σειρά του ANt1 «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός, παρά το γεγονός πως έχουν περάσει πολλά χρόνια, δεν έχει αλλάξει πολύ. Βασικά θα λέγαμε δεν έχει αλλάξει καθόλου, σε αντίθεση με την νοσοκόμα της σειράς που σας παρουσιάσαμε χτες!

Δείτε την παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο Κατακουζηνός αποφασίζει να ανοίξει την τηλεόραση! Τότε εμφανίζεται κάτι που δεν το είχαμε δει 20 χρόνια τώρα!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τo Athensmagazine.gr ανακάλυψε ακόμα ένα σκηνοθετικό λάθος από την αγαπημένη σειρά με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό!

Μετά την γκάφα της Ελένης Βλαχάκη στο μπαρ και του Μάνθου Φουστάνου με την Φρουτέξ, το Athensmagazine.gr εντόπισε και γκάφα με πρωταγωνιστική τον Κατακουζηνό! Ποια είναι αυτή;

Σε ένα επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός αποφασίζει να ανοίξει την τηλεόραση για να δει ειδήσεις! Μετά από 20 χρόνια παρατηρήσαμε ότι η παρουσιάστρια των ειδήσεων ήταν η σεναριογράφος της σειράς, Άννα Χατζησοφιά! Όλα καλά μέχρι εδώ!

Έλα μου όμως που το ίδιο πρόσωπο μερικά επεισόδιο μετά από παρουσιάστρια μετατρέπεται σε... σκηνοθέτης της ταινίας για την Πέγκυ Καρρά στην Ύδρα; Αλήθεια πόσους ρόλους έχει παίξει η ίδια ηθοποιός;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η Βλαχάκη βγήκε να μιλήσει στον Αστυνόμο! 20 χρόνια μετά παρατηρήσαμε το απίθανο!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε την σκηνή με την Ελένη Βλαχάκη να βγαίνει από το σπίτι στο Μαρούσι για να μιλήσει στον Αστυνομικό, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία του άρθρου; 20 χρόνια μετά παρατηρήσαμε κάτι το απίστευτο!

Μπορεί το Κωνσταντίνου και Ελένης να αποτελεί αντιγραφή από άλλη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει υποπέσει σε γκάφες!

Μια από αυτές είναι και στην σκηνή που σας αναφέραμε! Τι είχε συμβεί; Όπως παρατηρείται και στις φωτογραφίες που σας εξασφάλισε το Athensmagazine.gr, στο επεισόδιο της φωτογραφίας η Ελένη Βλαχάκη βγαίνει να μιλήσει στον Αστυνομικό και δίπλα στην πόρτα υπάρχει φράχτης!

Ωστόσο όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία, δίπλα από την πόρτα δεν υπάρχει φράκτης αλλά προαύλιο του σπιτιού! Επομένως τα δύο σπίτια ήταν διαφορετικά!

Δείτε το πλάνο από το επεισόδιο μετά το 2:10 στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κωνσταντίνου και Ελένης: Δεν πάει το μυαλό σας πόσα χρήματα παίρνουν οι ηθοποιοί από τις επαναλήψεις κάθε επεισοδίου!

Αδιανόητο: Παίκτης του Survivor έπαιζε στο Κωνσταντίνου & Ελένης και δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς!

 Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr