Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια προσεύχεται να βγει σώα από τον εφιάλτη!

Τι θα δούμε;

Η Μαρίνα αρνείται τις υποψίες για τον ρόλο της Μάρθας στην εξαφάνιση της Κάτιας και οι εξελίξεις στην σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», σήμερα 12/12 πέφτουν σαν «βόμβα».

Expand player

Τι έιδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο; Η Μαρίνα, με την βοήθεια του Φώτη και του Μιχάλη, έφτασε στο σπίτι του Νίκου για να ελευθερώσουν την Κάτια.

Δείτε αναλυτικά την περίληψη του επεισοδίου 64 στον ΑΝΤ1...

Η Κάτια προσεύχεται να βγει σώα από τον εφιάλτη που ζει με το Νίκο και να καταφέρει να δει την κόρη της. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα και ο Φώτης, με τη βοήθεια του Μιχάλη, κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν τα ίχνη της και να την απελευθερώσουν. Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει την Κλειώ, αλλά και τον Κωστή, για την επικινδυνότητα του Νίκου, ενώ αρνείται να δεχτεί τις υποψίες του Φώτη για τον μυστηριώδη ρόλο της Μάρθας στην υπόθεση. Την ίδια ώρα, οι έρευνες της αστυνομίας, στενεύουν όλο και περισσότερο τον κλοιό γύρω από τον Φώτη που πέρα από την κατηγορία για τον φόνο της γυναίκας του Νίκου, αντιμετωπίζει τώρα και τις υποψίες για την τωρινή εξαφάνιση του Νίκου με την Κάτια..

Πηγή: Youweekly.gr

Αν ήμουν πλούσιος: Όλες οι εξελίξεις που θα δούμε σήμερα (12/12)!

Έχουμε όλες τις εξελίξεις (12/12) στην σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος». Ο γάμος της Μόνικας και του Βρανά είναι γεγονός!

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τον Αλέξη να προσπαθεί να προσεγγίσει την Δάφνη. Σήμερα τι θα δούμε;

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 64

Ο γάμος της Μόνικας και του Βρανά είναι γεγονός! Και ενώ οι νιόπαντροι κάνουν σχέδια για το μέλλον τους με τα εκατομμύρια από το λαχνό της ορφανής, ο Μάνος έχει άλλα σχέδια… Η Ξένια καταλαβαίνει ότι ο Μάνος δεν την ερωτεύτηκε ποτέ και ότι η Μόνικα σκόπευε να τον πληρώσει με τα λεφτά από το λαχνό για να της πουλήσει έρωτα. Η πληγωμένη Ξένια γίνεται επικίνδυνη και απρόβλεπτη. Η ερωτική απογοήτευση της Μυρτώς από τον Πέτρο εμποδίζει το Σωτήρη να φύγει από το σπίτι. Ο Αλέξης ξετυλίγει το κουβάρι με τον κλεμμένο λαχνό την ίδια ώρα που ο Αντρέι καταλαβαίνει ότι Κική και Στρατής κάτι κρύβουν. Η ευτυχία του ζευγαριού απειλείται. Θα τα καταφέρουν και αυτή τη φορά να γλιτώσουν; Ο Σωτήρης επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη στο Βρανά ενώ ο Αντρέι αποκαλύπτει στο Νικόλα την πραγματική ταυτότητα του Μάνου.. η ώρα της αποκάλυψης πλησιάζει…

Πηγή: Youweekly.gr

Έλα στη θέση μου: Νέος καυγάς που αναστατώνει! Τι θα δούμε σήμερα (12/12);

Σας έχουμε όλες τις τρομερές εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (12/12) της σειράς του Alpha, «Έλα στη θέση μου». Νέος καυγάς Αχιλλέα - Ρενάτας, για το Μάρκο!

Αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο...

Στο προηγούμενο η Σύλβια ήταν χάλια μετά την αποχώρηση της Βάνας και είπε κάποιες σκληρές αλήθειες στη Φαίη. Τι θα γίνει σήμερα;

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 64

Νέος καυγάς Αχιλλέα-Ρενάτας, για το Μάρκο. Η Φαίη δέχεται την πρόταση γάμου του Δαμιανού, ενώ ο Βλάσης μαθαίνει την αληθινή ιστορία της Μαρίνας. Η Σύλβια εξακολουθεί να περνάει δύσκολες ώρες μακριά από τη Βάνα, ενώ η Βάνα έρχεται κοντά με την Ζωγραφιά. Ο Θοδωρής λέει ένα ψέμα στη Μαρίνα, για να την απομακρύνει από το Βλάση. Τι θα κάνει η Μαρίνα όταν δει ξανά το Βλάση; Πώς θα αντιδράσει η Ζωγραφιά όταν της πει ο Δαμιανός ότι παντρεύεται τη Φαίη; Θα αντέξει η Ρενάτα την ζήλεια του Αχιλλέα;

Πηγή: Youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φτερωτός Θεός: Ραγδαίες οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (12/12)!

Έρωτας Μετά: Συγκλονίζουν οι σημερινές (12/12) εξελίξεις!

Άγριες Μέλισσες: Τι θα ανακαλύψει η Μυρσίνη και θα σπείρει τον διχασμό;

Διαβάστε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr