Βόμβα στον Alpha: Έρχονται τα πάνω κάτω!

Έσκασε τώρα!

Ραγδαίες αλλαγές αναμένονται από τη νέα διοίκηση του Alpha, εντός των επόμενων ημερών!

Expand player

Σε μία περίοδο που τα περισσότερα προγράμματα του καναλιού δεν πηγαίνουν καλά με αποτέλεσμα ο σταθμός να βρίσκεται στην τέταρτη θέση των προτιμήσεων, ο Alpha θα ενισχυθεί με επιπλέον χρήματα. Στο κανάλι θα μπουν χρήματα με μορφή δανείου από την πλευρά Βαρδινογιάννη.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Ξαφνικός θάνατος στον Alpha!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα e-tetradio στις 14 Νοεμβρίου το ΔΣ του καναλιού αποφάσισε την σύναψη δανειακής σύμβασης με την εταιρεία «Mediamax Holdings Limited». Η εταιρεία ανήκει στον όμιλο Βαρδινογιάννη και κατέχει μάλιστα το 24,95% της «Alpha Δορυφορική Τηλεόραση Α.Ε.» την οποία και θα δανειοδοτήσει με 8,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το δάνειο θα αποπληρωθεί σε 10 τριμηνιαίες δόσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πλευρά Βαρδινογιάννη ασκεί εδώ και περίπου έξι μήνες διοίκηση στο κανάλι, με την αγοραπωλησία από τον Δημήτρη Κοντομηνά πριν από περίπου έναν χρόνο. Ήδη δημοσιεύματα κάνουν λόγο για περικοπές ακόμη και σε μεγάλα συμβόλαια του σταθμού.

Χαμός στον Alpha: Έπεσαν μπουνιές!

Χαμός στον Alpha με τρομερό επεισόδιο ανάμεσα σε πανελίστα και δημοσιογράφο με πληροφορίες να αναφέρουν πως έπεσαν και... ψιλές!

Ποιος είδε τον πανελίστα και δεν τον φοβήθηκε στον Alpha;

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή! Όλα έγιναν την περασμένη βδομάδα όταν ο άγριος παρουσιαστής εκπομπής του Alpha τα πήρε άγρια με συνάδελφο του δημοσιογράφο στο πάνελ με αποτέλεσμα να την πλακώσει στα χαστούκια. Ξαφνικός θάνατος στον Alpha!

Τι έγινε ακριβώς σε εκπομπή του Alpha όταν έπεσαν οι κάμερες;

Ο εν λόγο πανελιστας, που δεν του φαίνεται καθόλου, έγινε έξαλλος όταν η δημοσιογράφος τόλμησε να του μιλήσει στον αέρα και να του κάνει παρατήρηση πως δεν την αφήνει να ολοκληρώσει.

Εκείνος τότε τα πήρε άγρια. Μετά το τέλος της εκπομπής την συνάντησε στην τουαλέτα και την πλάκωσε στο ξύλο. Κανονικά όχι αστεία. Η κοπέλα έντρομη άρχισε να φωνάζει βοήθεια και έσπευσαν άνθρωποι από την παραγωγή.Ραγδαίες εξελίξεις στον Alpha!

Φυσικά υπάρχει και παρουσιάστρια στο παρέακι που ενημερώθηκε για τα καμώματα του και παρόλη τη συμπάθειά της θύμωσε πολύ. Ζήτησε να κρύψουν το γεγονός ενώ απαίτησε να της ζητήσει συγνώμη.

Όμως σύμφωνα μ πληροφορίες, μετάνιωσε πολύ που συνεργάζεται μαζί του καθώς απεχθάνεται τους άντρες που σηκώνουν χέρι.

Όσο για εκείνον; Δεν είναι η πρώτη φορά αφού υπάρχουν δυο ακόμη περιστατικά γυναικών από την τηλεόραση που έχουν πέσει θύματα βίας. Πρόκειται για ψηλή, ξανθιά δημοσιογράφο με μεγαλο στόμα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Χαμός στον Alpha: Έρχονται αποχωρήσεις!

Έκτακτη βόμβα με την Ελένη Μενεγάκη: Μεγάλη ανατροπή στον Αlpha!

Διαβάστε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr