Φτερωτός Θεός: Η απόμακρη συμπεριφορά του Τζαν πληγώνει την Σανέμ στο σημερινό επεισόδιο (18/11)!

Δείτε πρώτοι τι θα γίνει!

Έχουμε όλες τις εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (18/11) της σειράς του ΣΚΑΪ, «Φτερωτός Θεός». Η Σανέμ νιώθει πολύ πληγωμένη από την απόμακρη συμπεριφορά του Τζαν, όμως ακόμη δεν μπορεί να του πει τον πραγματικό λόγο που αρνήθηκε την πρόταση γάμου!

Expand player

Να υπενθυμίσουμε ότι η ζήλεια παρασύρει την Σανέμ στα άκρα!

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 98

Η Σανέμ νιώθει πολύ πληγωμένη από την απόμακρη συμπεριφορά του Τζαν, όμως ακόμη δεν μπορεί να του πει τον πραγματικό λόγο που αρνήθηκε την πρόταση γάμου. Η Αϊλίν χρησιμοποιεί την κολακεία για να κλέψει από την Ντερέν την τελική καμπάνια της Red Mode Cosmetics, με σκοπό να τη δώσει κρυφά στον κ. Φάμπρι! Εν τω μεταξύ, η Λεϊλά παίρνει μια μεγάλη απόφαση προκειμένου να βάλει σε τάξη την προσωπική της ζωή.

Πηγή: Youweekly.gr

Σπίτι Είναι: Όλες οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου (18/11)!

Οι τρομερές εξελίξεις από το σημερινό (18/11) επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Σπίτι Είναι» είναι εδώ. Η μέρα που η Αθηνά επιστρέφει από το επαγγελματικό της ταξίδι και τα μικρότερα παιδιά του Σωτήρη πρέπει να γυρίσουν στο σπίτι τους!

Να υπενθυμίσουμε τις εξελίξεις του (12/11) επεισοδίου!

Αναλυτικά το τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 – 18/11/19

Η μέρα που η Αθηνά επιστρέφει από το επαγγελματικό της ταξίδι και τα μικρότερα παιδιά του Σωτήρη πρέπει να γυρίσουν στο σπίτι τους, έρχεται, και η Ράνια παραδόξως δυσκολεύεται πολύ να τα αποχωριστεί, μέχρι που δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα. Από εκεί και πέρα η στάση της αλλάζει ριζικά και ανυπομονεί να μείνει μόνη της. Τα πράγματα, όμως, θα εξελιχθούν πολύ πιο περίπλοκα από ότι η Ράνια πιστεύει γιατί η Αθηνά που είναι εκεί μαζί με το Νικήτα για να πάρουν τα παιδιά αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και «ακούει» ότι η Ράνια θέλει να ετοιμαστεί γιατί περιμένει κάποιον στο σπίτι της. Ποιος όμως είναι αυτός ο άγνωστος άντρας για τον οποίο η Ράνια θέλει να είναι κούκλα και μέχρι που θα φτάσει η Αθηνά για να μάθει;

Πηγή: Youweekly.gr

Έλα στη θέση μου: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (18/11);

Έχουμε εξελίξεις "φωτιά" στο σημερινό επεισόδιο (18/11) της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Έλα στη θέση μου»! Ο Ζαχαρίας είναι απαρηγόρητος για την απόλυση του από την εταιρία, ενώ η Ρενάτα αμφισβητεί όλο και περισσότερο τη σχέση της με τον Αχιλλέα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ρενάτα βρίσκεται σε απόγνωση!

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

Επεισόδιο 46

Ο Ζαχαρίας είναι απαρηγόρητος για την απόλυση του από την εταιρία, ενώ η Ρενάτα αμφισβητεί όλο και περισσότερο τη σχέση της με τον Αχιλλέα. Η Μαρίνα δίνει χρήματα στο Μένιο, κάνοντας το Βλάση να αναρωτηθεί για τα μυστικά που μπορεί να κρύβει. Θα καταφέρει να μάθει περισσότερα για εκείνη; Στο ΔΣ η πρόταση της Ρενάτας καταψηφίζεται και η κόντρα της με τον Αχιλλέα μεγαλώνει. Τι θα γίνει όταν εμφανιστεί ξαφνικά ο Μάρκος μπροστά σε όλους; Θα αποκαλυφτεί το μυστικό της Ρενάτας;

Πηγή: Youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τηλεθέαση 17/11: Χαρούμενα ξεκινάει η εβδομάδα για αυτά τα κανάλια!

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο σημερινό (18/11) επεισόδιο!

Πέτα τη Φριτέζα: Καταιγιστικές οι σημερινές (18/11) εξελίξεις!

Αστέρια στην Άμμο: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (18/11); Επίσκεψη έκπληξη για την Δέσποινα!

Διαβάστε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr