X-Factor: Διαγωνιζόμενος γνώρισε την αποθέωση από τους κριτές! (Video)

Τι του είπε ο Θεοφάνους;

Στο σημερινό επεισόδιο του X Factor τον αποθέωσαν οι κριτές και μάλιστα ειπώθηκε πως ήταν η καλύτερη ερμηνεία που έχει ακουστεί μέχρι τώρα!

Expand player

Με το τραγούδι «Zombie» έκανε την εμφάνισή του στο τρίτο live του X Factor ο Δημήτρης Παπατσάκωνας από την ομάδα των αγοριών 16-24 με μέντορα τον Χρήστο Μάστορα #TeamMastoras.

X-Factor: Συγκινητικά ήταν τα λόγια του Γιώργου Θεοφάνους για τον Γιάννη Σπανό! (Video)

Όταν τελείωσε την ερμηνεία του οι κριτές τον αποθέωσαν και την αρχή έκανε ο Χρήστος Μάστορας λέγοντας ότι ήταν η καλύτερη ερμηνεία που έχει δει μέχρι τώρα, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους που έχει συμμετάσχει σε όλα τα X-factor είπε ότι είναι μία από τις καλύτερες ερμηνείες όλων των X-Factor.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

X-Factor Highlights: Η έντονη κριτική και η εμφάνιση που άφησε τους κριτές άφωνους!

Όλα τα Highlights από το χτεσινό επεισόδιο του X-Factor! Η εμφάνιση που δίχασε τους κριτές και εκείνη που άρεσε σε όλους!

Εκθαμβωτική ήταν η Δέσποινα Βανδή στο δεύτερο live του X-factor και άκουσε τα καλύτερα σχόλια τόσο από τους κριτές, όσο και από τον Άρη Μακρή.

Η τραγουδίστρια σε κάθε επεισόδιο τραβάει τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς επιλέγει ρούχα που αναδεικνύουν την σιλουέτα της.

Στο σημερινό επεισόδιο επέλεξε ένα maxi φόρεμα σε φαρδιά γραμμή. Τα κοσμήματα στο λαιμό της έκαναν την διαφορά αφού έδιναν ένα πιο sεxy αλλά και chic ύφος.

X Factor: "Βλέπει και η μαμά.." Τα κολακευτικά σχόλια για τον Γιάννη Τεργιάκη!

Με το τραγούδι «Εμένα θες» έκανε την εμφάνισή του στο δεύτερο live του X Factor ο Γιάννης Τεργιάκης από την ομάδα των αγοριών 16-24 με μέντορα τον Χρήστο Μάστορα #TeamMastoras. Πόσες κοπέλες θα ήθελαν να τους τραγουδήσεις αυτό το τραγούδι; Απόρησε η Δέσποινα Βανδή!

Δείτε επίσης: X Factor: Δείτε τι κλέβει τις εντυπώσεις στην εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή!

Ο Γιάννης ντράπηκε από τα κολακευτικά λόγια..αφού τον παρακολουθούσε και η μαμά του. Ο ίδιος ο Χρήστος Μάστορας είχε να του πει: "Είσαι χαρά ζωής θέλω να σε βλέπω και να σε ακούω, τα είπαν και οι υπόλοιποι!"

Δεν είχε λόγια ο μέντορας του για να περιγράψει την ερμηνεία! Παρά που χάθηκε λόγω απειρίας, ερμήνευσε και ένιωσε το τραγούδι!

X-Factor Highlights: Η εκρηκτική Δέσποινα Βανδή, η συγκίνηση και οι "σπόντες"!

Όλα τα Highlights από το επεισόδιο του X-Factor χτες! Τα κλάματα και το «καρφί» του Θεοφάνους που έφερε πανικό!

Δείτε επίσης: X Factor: Σόκαραν τα λόγια του Τσαουσόπουλου σε παίκτη! "Λευκοί ράπερ σπάνια είναι καλοί.."

Η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στην σκηνή του X-factor και τους άφησε όλους "παγωτό" με την εμφάνιση της. Ήταν σέξι και κούκλα.

H τραγουδίστρια έχει την σκυτάλη της παρουσίασης και δεν σταματάει να εντυπωσιάζει κοινό και τηλεθεατές με τα look της.

Για σήμερα, η Δέσποινα Βανδή μωβ φούστα με παγέτες των ΜiRo ενώ η στράπλες μαρινιέρα ανήκει είναι από την προσωπική της συλλογή. Ολοκλήρωσε το σύνολο της με παπούτσια από τη συλλογή ALEVi Milano (Καλογηρου).

Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης ενώ το μακιγιάζ η Βάσω Νακοπούλου.

X-factor: Ξέσπασε σε κλάματα το κοινό με την ερμηνεία του! (Βίντεο)

Ξέσπασε σε κλάματα το κοινό του X-factor με την ερμηνεία του διαγωνιζόμενου. Τους συγκίνησε όλους με το τραγούδι που επέλεξε.

Με το τραγούδι «When we were young», σε μουσική και στίχους των Adele Laurie Blue Adkins και Tobias Macdonald Jesso, που έχει ερμηνεύσει η Adele, διεκδίκησε μία από τις τέσσερις καρέκλες στη διαδικασία του Chair Challenge του X Factor, ο 22χρονος Άλεξ Διαμαντής από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

X-factor: Άφωνος παίκτης με το σχόλιο του Θεοφάνους - «Δεν μπορείς να...»! (Βίντεο)

Άφωνος έμεινε παίκτης στο X-factor με το σχόλιο του Γιώργου Θεοφάνους - «Δεν μπορείς να το υποστηρίξεις...» του είπε μετά την ερμηνεία του.

Ο Δημήτρης Περώνης επέλεξε να διαγωνιστεί στα Chair Challenge του X Factor, όπου συμμετέχει με την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, με το τραγούδι «Αποτυπώματα», που έχει ερμηνεύσει ο Πέτρος Ιακωβίδης, σε μουσική και στίχους του ίδιου και των Icon Music, Βίκυς Γεροθόδωρου.

Αρνητική κριτική έλαβε, από τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος του είπε μεταξύ άλλων «Το να μάθουμε να επιλέγουμε τραγούδια που πάνε στην φωνή μας και που μπορούν να αναδείξουν το ταλέντο μας , σε μια τόσο δύσκολη στιγμή είναι σημαντικό και εσύ δεν τα κατάφερες, είναι κακή η επιλογή σου. Δεν σου πρόσθεσε τίποτα! Γιατί; Δεν μπορείς να το υποστηρίξεις».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

X- Factor Highlights: Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό (9/10) επεισόδιο!

X Factor: Ο Φραγκίσκος Γιαννησόπουλος δίχασε αλλά..τα κατάφερε!

X-factor: Θεοφάνους - «Δεν μπορείς να...»! "Έμεινε" ο παίκτης(Βίντεο)

Δείτε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.g

TAGS